Als een bericht wordt weergegeven tijdens het gebruiken van de afdrukfunctie

Opmerking

• Druk bij het controleren of wijzigen van de instellingen in [Instellingen] op [Home] (Illustratie van het scherm van het bedieningspaneel) na het sluiten van [Instellingen].

Berichten die verschijnen zonder foutcodes

Meldingen

Oorzaak

Oplossing en verwijzing

“Adresboek is momenteel in gebruik door een andere functie. Verificatie is mislukt. ”

Het adresboek wordt nog door een andere functie gebruikt en een authenticatieverzoek is niet mogelijk.

Probeer het later opnieuw.

“Een taak via het netwerk is niet afgedrukt vanwege een fout. De taak is opgeslagen als een niet afgedrukte taak.”

Er deed zich, met de functie taken opslaan ingeschakeld, een fout voor tijdens de afdruktaak die werd verzonden via het netwerk en de geannuleerde taak werd opgeslagen.

“Al het resterende afdrukvolume is toegewezen aan (een) andere centraal beheerde client(s). De taak is geannuleerd.”

De taak werd geannuleerd omdat de gebruikshoeveelheidsinformatie niet kan worden opgehaald van de centrale beheerapparaten.

Alle taakposities zijn in gebruik door andere apparaten. Controleer de status van het clientapparaat.

“Fout opgetreden tijdens afdrukken van taak met achtergrondnummering. Taak geannuleerd.”

Er is een formaat opgegeven dat niet kan worden afgedrukt.

Geef een formaat op dat kleiner is dan een breedte van 215,9 mm (8,5 inch) en een lengte van 355,6 mm (14,0 inch) bij "Afdrukken op:" in het printerstuurprogramma. Wanneer [Hetzelfde formaat als origineel] is opgegeven in "Afdrukken op:", verkleint u het formaat dat is opgegeven in "Afdrukken op:" of past u het formaat aan in de toepassing.

“Fout opgetreden tijdens verwerken van ongeautoriseerde kopieerpreventie-taak. De taak is geannuleerd.”

De instellingen in de printerdriver zijn niet juist.

Controleer het volgende in de printerdriver:

Er wordt prioriteit gegeven aan het voorkomen van kopiëren zonder autorisatie in [Instellingen voor beheerder].

Raadpleeg de apparaatbeheerder voor de instellingen van het apparaat. De apparaatbeheerder kan de instelling wijzigen in [Gebruikerstools][Systeeminstellingen][Instellingen voor beheerder][Beveiligingspatroon/-stempel][Beveiligd afdrukken vr voorkomen vn onbevoegd kopiëren: Printer].

Beheerderstools (Systeeminstellingen)

“Automatische registratie van gebruikersinformatie is mislukt.”

Het maximumaantal items dat kan worden geregistreerd, werd overschreden en de authenticatiegegevens voor LDAP-authenticatie of Windows-authenticatie kunnen niet automatisch worden geregistreerd.

Verwijder een gebruiker die niet langer nodig is uit het adresboek.

“Kan geen toegang verkrijgen tot het geheugenopslagapparaat.”

Een SD-kaart of USB-flashgeheugen kan niet worden gebruikt.

• Controleer of de externe media is geformatteerd in FAT16 of FAT32 en dat beveiliging tegen schrijven niet is geactiveerd op de media.

• Controleer of de externe media niet is aangetast of beschadigd.

“Kan gegevens van dit formaat niet opslaan.”

Het papierformaat is te groot.

Verklein het papierformaat van het te verzenden document. Het te verzenden document kan niet worden opgeslagen in een aangepast formaat.

“Kan afbeeldingslogboeken en takenlogboeken niet overdragen aan de server. Als dit zo doorgaat, gaan er beperkingen gelden voor sommige functies. Neem contact op met de beheerder om de status van de server te controleren. ”

Er is een fout opgetreden bij de overdracht van afbeeldingslogboeken en takenlogboeken.

Neem contact op met uw apparaatbeheerder. De beheerder van het apparaat moet de status controleren van de server voor het verzamelen van afbeeldingslogboeken en takenlogboeken.

“Kan afbeeldingslogboeken en takenlogboeken niet overdragen aan de server. Er gelden beperkingen voor sommige functies. Neem contact op met de beheerder om de status van de server te controleren. ”

Er gelden beperkingen voor de beschikbare functies door een fout bij het overdragen van de afbeeldingslogboeken en takenlogboeken. Het maximum aantal opgeslagen afbeeldingslogboeken en takenlogboeken is overschreden.

“Classificatiecode is onjuist.”

Er werd geen classificatiecode gespecificeerd.

Vraag de apparaatbeheerder om de classificatiecode, en voer de code in bij [Classificatiecode] in [Gedetailleerde instellingen] op het tabblad [Standaard][Aanpassen] onder [Taaksoort] in het printerstuurprogramma.

Het document werd afgedrukt in een printerdriver die de classificatiecode niet ondersteunt.

Vraag aan de apparaatbeheerder om de instelling van de classificatiecode te wijzigen. Apparaatbeheerder: Wijzig de [Classificatiecode] in [Optioneel] in Web Image Monitor indien nodig.

Het aantal afgedrukte vellen beheren met behulp van de classificatiecode

“Sorteren is geannuleerd.”

De sorteerfunctie is geannuleerd.

Zet het apparaat uit, wacht gedurende 10 seconden of meer na bevestiging dat de aan/uit-indicator uit is, en zet het apparaat opnieuw aan.

De stroom in-/uitschakelen

“Opdrachtfout”

Er was een probleem met de gegevens vanwege de communicatiestatus of een andere reden.

Controleer of het apparaat juist kan communiceren met de computer.

Er werd een printerdriver gebruikt die niet wordt ondersteund door het apparaat.

Gebruik de juiste printerdriver voor het apparaat. Verkrijg en installeer de laatste versie van de driver.

De afdrukopdracht is niet op de juiste manier voltooid.

In het printerstuurprogramma geeft u [Randen bijwerken] op het tabblad [Overige][Speciale instellingen] op.

“Communicatiefout met centrale beheerserver. De taak is geannuleerd.”

De taak is geannuleerd omdat er een fout is opgetreden in de communicatie met het centraal beheer.

Controleer de status van het centrale beheerapparaat.

“Fout met gecomprimeerde gegevens.”

Gecomprimeerde gegevens zijn beschadigd.

• Controleer of het hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het comprimeren van de gegevens goed werkt.

• Controleer of het apparaat juist kan communiceren met de computer.

“Verbinding met het apparaat is mislukt. Controleer de apparaatstructuur.”

Het apparaat is defect, en [Printer] kan niet worden gebruikt.

• Controleer of er een bericht wordt weergegeven op het bedieningspaneel.

• Zet het apparaat uit, wacht gedurende 10 seconden of meer na bevestiging dat de aan/uit-indicator uit is, en zet het apparaat opnieuw aan.

De stroom in-/uitschakelen

“Fout met gegevensopslag.”

Een document afdrukken af als testafdruk, vergrendelde afdruk, bewaarde afdruk, opgeslagen afdruk of het document opslaan op de documentserver is mislukt. De harde schijf werkt niet naar behoren.

Overweeg het repareren van het apparaat als het bericht blijft staan, zelfs na het uit en aan zetten van het apparaat.

“Document server kan niet worden gebruikt. Kan niet opslaan.”

Het gebruik van de functie documentserver is beperkt.

Raadpleeg de gebruikersbeheerder.

“Dubbelzijdig is geannuleerd.”

De papiervoedingslade is niet gespecificeerd voor dubbelzijdig afdrukken.

Specificeer om de papiervoedingslade voor dubbelzijdig afdrukken te gebruiken in [Instellingen][Lade-/papierinstellingen][Papierformaat/Papiertype].

“Fout opgetreden.”

Een fout zoals een syntactische fout kwam voor.

Controleer dat het af te drukken PDF-bestand geen fouten bevat.

“Max. capaciteit van de document server is overschreden. Kan niet opslaan.”

De harde schijf is bijna vol.

“Max. aantal pagina's overschreden (automatisch opslaan)”

Het maximumaantal opgeslagen afdruktaken of het maximumaantal taken dat beheerd kan worden voor het in de wachtrij plaatsen van het afdrukken (auto) van documenten werd overschreden tijdens het opslaan van een document dat werd afgedrukt bij Normale afdruk als opgeslagen afdruktaak door de functie fouten bij taken opslaan.

Wis een document in de wachtrij voor afdrukken (Auto) dat niet langer nodig is.

Documenten die zijn opgeslagen in het apparaat verwijderen

“Max.aantal bestanden van de document server is overschreden. Kan niet opslaan.”

Het aantal documenten opgeslagen in het apparaat is hoger dan het maximumaantal.

Wis documenten die niet langer nodig zijn.

Documenten van de documentserver wissen

“Max. aantal pagina's overschreden (automatisch opslaan)”

Een fout van "maximumaantal pagina's overschreden" deed zich voor tijdens het opslaan van een document dat werd afgedrukt door Normale afdruk als afdruktaak in de wachtrij door de functie opslaan van fouten bij taken.

“Max.aantal pagina's van de document server is overschreden. Kan niet opslaan.”

Het aantal pagina's opgeslagen op het apparaat is hoger dan het maximumaantal.

“Het maximum aantal pagina's is overschreden. Het sorteren is niet voltooid. ”

Het maximumaantal vellen dat kan worden gesorteerd werd overschreden.

Verminder het aantal af te drukken pagina's.

“Maximum geteld aantal per eenheid voor Afdrukvolumegebruik. De taak is geannuleerd. ”

Als het afdrukvolume beperkt is, is het afdrukken geannuleerd omdat het afdrukvolume van een gebruiker groter is dan de toegelaten bovengrens voor die gebruiker.

Raadpleeg de gebruikersbeheerder voor details over de beperking van het afdrukvolume. De gebruikersbeheerder kan de teller op nul zetten of de limiet van het afdrukvolume wijzigen.

De teller op het apparaat controleren voor elke kleurcategorie

Het maximale afdrukvolumegebruik per gebruiker opgeven

“Overschrijdt max. aant. afb.logboeken dat kan worden opgeslagen. Neem contact op met beheerder om de serverstatus te controleren. ”

De afbeeldingslogboeken kunnen niet worden opgeslagen door een fout bij het overdragen van de afbeeldingslogboeken en takenlogboeken. Het maximum aantal opgeslagen afbeeldingslogboeken en takenlogboeken is overschreden.

Neem contact op met uw apparaatbeheerder. De beheerder van het apparaat moet de status controleren van de server voor het verzamelen van afbeeldingslogboeken.

“Overschrijdt max. aantal taaklogboeken dat kan worden opgeslagen. Neem contact op met beheerder om de serverstatus te controleren. ”

De takenlogboeken kunnen niet worden opgeslagen door een fout bij het overdragen van de takenlogboeken. Het maximum aantal opgeslagen afbeeldingslogboeken is overschreden.

Neem contact op met uw apparaatbeheerder. De beheerder van het apparaat moet de status controleren van de server voor het verzamelen van takenlogboeken.

“Bestandssysteem is vol.”

Het bestandssysteem is vol en het PDF-bestand kan niet worden afgedrukt.

Wis documenten die niet langer nodig zijn.

Documenten die zijn opgeslagen in het apparaat verwijderen

Documenten van de documentserver wissen

“Hardwarefout: HDD”

Er deed zich een fout voor op de harde schijf van het apparaat.

Zet het apparaat uit, wacht gedurende 10 seconden of meer na bevestiging dat de aan/uit-indicator uit is, en zet het apparaat opnieuw aan.

De stroom in-/uitschakelen

Overweeg het repareren van het apparaat als het bericht blijft staan, zelfs na het uit en aan zetten van het apparaat.

“Hardwarefout: USB”

Er is een fout opgetreden in de USB-interface.

“Hardwarefout: Ethernet Board”

Er is een fout opgetreden in de Ethernet-interface.

“Hardwarefout: Wireless Card”

Er is een fout opgetreden met draadloos LAN-kaart.

Zet het apparaat uit, controleer of de draadloze LAN-kaarteenheid op de juiste manier in het apparaat is geïnstalleerd en zet het apparaat opnieuw aan.

De stroom in-/uitschakelen

Overweeg het repareren van het apparaat als het bericht blijft staan, zelfs na het uit en aan zetten van het apparaat.

“Harde schijf is vol.”

Het gereserveerde gebied voor formulieren of lettertypes in PostScript 3 is vol.

Verwijder een geregistreerd formulier of lettertype dat niet langer nodig is.

“Harde schijf is vol (automatisch opslaan)”

De harde schijf werd overbelast tijdens het opslaan van een document afgedrukt door Normaal afdrukken als een afdruktaak in de wachtrij door de functie opslaan van fouten bij taken.

“Invoer-/uitvoerbuffer overloop.”

De ontvangstbuffer werd overbelast.

• Verlaag het aantal verzendgegevens.

• Verhoog de waarde in [Invoer-/uitvoerbuffer] in [Gebruikerstools][Printerinstellingen][Hostinterface].

“Informatie voor gebruikersinformatie is reeds geregistreerd voor een andere gebruiker.”

In LDAP-authenticatie werd dezelfde naam geregistreerd onder verschillende ID's op verschillende servers en er kwamen dubbele namen (accountnamen) voor tijdens het wisselen van het domein (server).

Raadpleeg de gebruikersbeheerder. Gebruikersbeheerder: Verwijder de overeenkomstige gebruiker uit het adresboek en registreer de gebruiker opnieuw na het oplossen van het probleem met de dubbele namen op verschillende servers.

“Onvoldoende geheugen”

Er is onvoldoende geheugen beschikbaar.

Verlaag de [Resolutie] in de printerdriver.

Verschillende afdrukinstellingen toepassen per bestandstype

“Plaats volgende papier in XXX. Om toch af te drukken selecteert u een andere lade en drukt u op [Doorgaan].”

(XXX geeft de naam van de lade aan)

Er bevindt zich geen papier in de papierlade die is gespecificeerd in de printerdriver.

• Selecteer een lade en druk op [Doorgaan] om het afdrukken verder te zetten na het wijzigen van de papierinstelling. Als echter Nieten, Voorblad, Tussenblad, Verdelen in hoofdstukken of Toewijzen is gespecificeerd, of als dubbelzijdig afdrukken is gespecificeerd voor een papierlade die de functie niet ondersteunt, kan het afdrukken niet worden uitgevoerd. Als Sorteren is gespecificeerd kan er slechts één kopie van het document worden afgedrukt.

• Laad het papier in de lade om verder af te drukken op het gespecificeerde papier.

Papier in de papierlade plaatsen

“Geheugenoverloop”

Een fout van onvoldoende geheugen deed zich voor tijdens het afdrukken van op de printerdriver (PCL 6).

In het printerstuurprogramma geeft u [Randen bijwerken] op het tabblad [Overige][Speciale instellingen] op.

“Fout met geheugenherstel”

De gegevens in het geheugen konden niet worden opgehaald.

Zet het apparaat uit, wacht gedurende 10 seconden of meer na bevestiging dat de aan/uit-indicator uit is, en zet het apparaat opnieuw aan.

De stroom in-/uitschakelen

“Geheugenopslagapparaat niet gedetecteerd. Voer het apparaat in.”

Een SD-kaart of USB-flashgeheugen wordt niet correct herkend.

• Gebruik een SD-kaart met een maximaal geheugen van 32 GB of een USB-stick met ondersteuning voor USB 2.0.

• Een SD-kaart of USB-stick wordt in sommige situaties mogelijk niet herkend, bijvoorbeeld wanneer de media wordt ingevoerd voor de toepassing start. Voer de SD-kaart of USB-stick in nadat de toepassing is gestart.

• Gebruik geen SD-kaart of USB-stick die niet is beveiligd of beschermd met een wachtwoord.

• Gebruik voor FAT16 of FAT32 geformatteerde media.

• Probeer een andere SD-kaart of USB-stick.

• Zet het apparaat uit, wacht gedurende 10 seconden of meer na bevestiging dat de aan/uit-indicator uit is, en zet het apparaat opnieuw aan.

“Geen respons van de server. Verificatie is mislukt.”

Er deed zich, in LDAP- of Windows-authenticatie, een time-out fout voor tijdens het ingeven van een verzoek tot authenticatie op de server.

Raadpleeg de beheerder van de authenticatieserver.

Bij het gebruiken van de Active Directory van de Windows-server voor LDAP-verificatie, wijzigt u [Instellingen][Systeeminstellingen][Instellingen voor beheerder][Verificatie/Kosten][Beheerdersverif./Verif. gebruik.beheerder/Verif. toepas.beheerder ][LDAP-zoekopdracht] "Verwijzingen op LDAP-server volgen" naar [Inactief].

“Uitvoerlade is gewijzigd.”

De bestemming van het uitvoerpapier werd gewijzigd vanwege een beperking van het papierformaat op de uitvoerbestemming.

Specificeer de juiste bestemming om het uitvoerpapier te bezorgen.

“Papierformaat en/of -type komen niet overeen of geen papier in handinvoer. ”

Het papierformaat of papiertype dat is opgegeven in het printerstuurprogramma komt niet overeen met de papierinstellingen in het apparaat voor de handinvoer.

Geef [Driver/Opdracht] in [Gebruikerstools][Lade-/papierinstellingen][Printer][Lade-instelling prioriteit][Handinvoer].

“Papierformaat en type komen niet overeen. Sel. and. lade uit volg. en druk [Doorgaan]. Om taak te annuleren, druk [Taak reset]. Pap.form. en -type kunnen ook worden gewijz. in Gebruikersinst.”

De papierlade die is geladen met papier van het formaat en type dat wordt gespecificeerd in de printerdriver is niet beschikbaar.

• Selecteer een lade en druk op [Doorgaan] om het afdrukken verder te zetten na het wijzigen van de papierinstelling. Als Nieten, Voorblad, Tussenblad, Verdelen in hoofdstukken of Toewijzen is gespecificeerd, of als dubbelzijdig afdrukken is gespecificeerd voor een papierlade die de functie niet ondersteunt, kan het afdrukken niet worden uitgevoerd. Als Sorteren is gespecificeerd kan er slechts één kopie van het document worden afgedrukt.

• Plaats het papier en controleer of het papierformaat en -type juist is gespecificeerd in [Gebruikerstools][Lade-/papierinstellingen] om verder af te drukken op het gespecificeerde papier.

Papier in de papierlade plaatsen

“Probleem met parallelle interfacekaart.”

Er is een fout opgetreden in de parallelle interface.

Zet het apparaat uit, wacht gedurende 10 seconden of meer na bevestiging dat de aan/uit-indicator uit is, en zet het apparaat opnieuw aan.

De stroom in-/uitschakelen

Overweeg het repareren van het apparaat als het bericht blijft staan, zelfs na het uit en aan zetten van het apparaat.

“Fout in printerlettertype.”

Er is een probleem met het lettertypebestand op het apparaat.

Overweeg het repareren van het apparaat.

“Printer overschrijdingsfout.”

Een afbeelding op een pagina werd genegeerd tijdens het afdrukken van de pagina.

Verlaag de [Resolutie] in de printerdriver.

Verschillende afdrukinstellingen toepassen per bestandstype

“Ontvangen van gegevens is mislukt.”

De gegevensoverdracht is geannuleerd.

Verzend de gegevens opnieuw.

“Verzenden van gegevens is mislukt.”

De gegevensoverdracht van de printerdriver is geannuleerd.

Controleer of de computer normaal werkt.

“Nietfout opgetreden. De taak is geannuleerd.”

Het aantal pagina's dat kan worden geniet, is overschreden en het afdrukken is geannuleerd.

Controleer het aantal pagina's die geniet kunnen worden op de gebruikte afwerker.

Lijst van specificaties

“Nieten is geannuleerd.”

De Niet-functie is geannuleerd omdat het aantal gespecificeerde afgedrukte pagina's om te nieten te groot is.

Controleer de specificatie van de gebruikte afwerker en stel deze overeenkomstig in.

Het apparaat werkte tijdelijk niet naar behoren.

Zet het apparaat uit, wacht gedurende 10 seconden of meer na bevestiging dat de aan/uit-indicator uit is, en zet het apparaat opnieuw aan.

De stroom in-/uitschakelen

“De taak is geannuleerd, omdat de opgegeven instellingen niet van toepassing zijn op Boekje.”

Een toestand is gespecificeerd waarin samenbinden niet kan worden uitgevoerd en het afdrukken is geannuleerd.

Controleer de bindtoestand.

“Afdruktaak is geannuleerd, omdat vastgelegde bestand(en) niet opgeslagen konden worden: Max. geheugen overschreden.”

De hoeveelheid ruimte beschikbaar op de harde schijf werd laag tijdens het opslaan van de vastgelegde gegevens.

“Afdruktaak is geannuleerd, omdat vastgelegde bestand(en) niet opgeslagen konden worden: Max. aantal bestanden overschreden.”

Het aantal documenten opgeslagen op het apparaat is groten dan het maximumaantal tijdens het opslaan van de vastgelegde gegevens.

Wis documenten die niet langer nodig zijn.

Documenten van de documentserver wissen

“Afdruktaak is geannuleerd, omdat vastgelegde bestand(en) niet opgeslagen konden worden: Max. aantal pagina's per bestand overschreden.”

Het aantal op het apparaat opgeslagen pagina's is hoger dan het maximumaantal tijdens het opslaan van de vastgelegde gegevens.

“Geselecteerd papierformaat wordt niet ondersteund. Deze taak is geannuleerd.”

Een papierformaat is gespecificeerd dat niet op het apparaat kan geladen worden en het afdrukken is geannuleerd door de functie taak automatisch annuleren die werd geactiveerd.

Druk het document af op een papierformaat dat op het apparaat kan gevoed worden.

“Geselecteerd papiertype wordt niet ondersteund. Deze taak is geannuleerd.”

Een papierformaat is gespecificeerd dat niet op het apparaat kan geladen worden en het afdrukken is geannuleerd door de functie taak automatisch annuleren die werd geactiveerd.

Druk het document af op een papierformaat dat op het apparaat kan gevoed worden.

“U heeft de rechten niet om deze functie te gebruiken. Afdruktaak is geannuleerd.”

Authenticatie-informatie is niet juist geregistreerd in de printerdriver.

Specificeer de authenticatie-informatie in de printerdriver. Raadpleeg de gebruikersbeheerder voor de authenticatie-informatie.

Inloggegevens in het printerstuurprogramma opgeven

De gebruiker die is geregistreerd in de printerdriver heeft geen toelating om de afdrukfunctie te gebruiken.

Raadpleeg de gebruikersbeheerder. De gebruikersbeheerder kan de toegangsrechten in het adresboek wijzigen.

De beschikbare functies bevestigen

Berichten die verschijnen met foutcodes

Controleer de lijst met systeemconfiguraties of de lijst met afdrukinstellingen. De details van de fout worden mogelijk ook afgedrukt in de lijst.

Lijst / Testafdruk

Meldingen

Oorzaak

Oplossing en verwijzing

“84: Fout”

De grootte van het beschikbare werkgebied is onvoldoende voor het verwerken van afbeeldingen.

Verlaag het aantal verzendgegevens.

“86: Fout”

De parameter in de controlecode is onjuist.

Specificeer de juiste parameter.

“92: Fout”

(uitgeschakeld in de foutgeschiedenis)

Afdrukken is geannuleerd op het bedieningspaneel.

Gebruik het bedieningspaneel opnieuw om het afdrukken uit te voeren.

“98: Fout”

Geen toegang verkregen tot de harde schijf.

Zet het apparaat uit, wacht gedurende 10 seconden of meer na bevestiging dat de aan/uit-indicator uit is, en zet het apparaat opnieuw aan.

De stroom in-/uitschakelen

“99: Fout”

Tijdens het afdrukken van een bestand van een SD-kaart of USB-flashgeheugen bleek het af te drukken bestand een niet ondersteunde indeling te hebben of beschadigd.

Controleer de af te drukken gegevens.

“BAF: De taak is geannuleerd, omdat de sleutelkaart is verwijderd. ”

De sleutelkaart is verwijderd, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Plaats de sleutelkaart.

“BAI: De taak is geannuleerd, omdat de verificatie-instellingen zijn gewijzigd. ”

De verificatie-instelling is gewijzigd tijdens het afdrukken, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Controleer de verificatie-instelling.

“BAJ: De taak is geannuleerd, omdat er een functioneel probleem is met de optionele finisher. ”

Er is een probleem met een randapparaat, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger.

“CB: De taak is geannuleerd, omdat het wachtwoord onjuist is. ”

Het ingevoerde wachtwoord is onjuist, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Controleer het juiste wachtwoord voor het document en voer dit in.

“CC: De taak is geannuleerd, omdat de gebruikers-ID ongeldig is. ”

De gebruikers-ID is ongeldig, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Voer de juiste log-in-gebruikersnaam in. Bevestig de log-in-gebruikersnaam bij de gebruikersbeheerder.

“CD: De taak is geannuleerd vanwege een fout met PS3/PDF. ”

Er is een fout in de PostScript-taal opgetreden bij afdrukken van een PS3- of PDF-bestand, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Controleer of er een probleem is met de afdrukgegevens.

“CE: De taak is geannuleerd vanwege een fout met PCL5e/XL. ”

Er is een fout opgetreden bij afdrukken van een PCL6-bestand, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Controleer of het apparaat juist kan communiceren met de pc.

“CK: De taak is geannuleerd vanwege een fout met XPS. ”

Er is een fout opgetreden bij afdrukken van een XPS-bestand, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Controleer of het apparaat juist kan communiceren met de pc.

“CM: De taak is geannuleerd vanwege een time-outfout met PS3/PDF. ”

Er is een time-outfout opgetreden bij het afdrukken van een PostScript 3- of PDF-bestand, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

• Controleer of het apparaat juist kan communiceren met de pc.

• Controleer de instelling van [Taaktime-out] in [Instellingen][Printereigenschappen][PS Menu]. Wanneer [Apparaatinst. gebr.] is geselecteerd, stelt u een langere wachttijd in. Wanneer [Driver/Opdracht gebruiken] is geselecteerd, stelt u een langere wachttijd in met de opdracht.

“CN: De taak is geannuleerd, omdat de afdrukinstellingen die zijn opgegeven door PS3 niet consistent zijn met de apparaatinstellingen. ”

Enkele van de [Printereigenschappen] in de afdrukgegevens komen niet overeen met de apparaatgegevens, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Controleer of de printereigenschappen die zijn opgegeven in de afdrukgegevens overeenkomen met de instellingen in [Instellingen][Printereigenschappen][PS-menu].

“CO: De taak is geannuleerd vanwege een lettertypefout met PS3/PDF. ”

Er is een lettertypefout opgetreden bij het afdrukken van een PostScript 3- of PDF-bestand, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Registreer de vereiste lettertypen.

“CP: De taak is geannuleerd vanwege een fout met PS3/PDF door onvoldoende geheugen.”

Er is een fout opgetreden door onvoldoende geheugen bij het afdrukken van een PostScript 3- of PDF-bestand, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Stel [Gebruik van geheugen] in op [Let.typeprior.] in [Instellingen][Printereigenschappen][Systeem][Geheugen].

“EB: De taak is geannuleerd, omdat [Directe afdruktaken beperken] is ingesteld op [Alle dir. afdr.tkn annul.]. ”

Een afdruktaak is ingesteld voor annuleren, waardoor het afdrukken is geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Neem contact op met uw apparaatbeheerder.

De apparaatbeheerder kan de instelling van [Directe afdruktaken beperken] wijzigen in [Instellingen][Printereigenschappen][Gegevensbeheer/Onderhoud][Afdruktaken].

“EC: De taak is geannuleerd, omdat een taak met een fout niet kon worden op- en overgeslagen. ”

Een document is ingesteld voor opslaan of annuleren maar er is een fout opgetreden waardoor dit niet is gebeurd. Het afdrukken is vervolgens geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

• Verhelp de fout die is opgetreden.

• U kunt de instellingen van de bewerking controleren wanneer er een fout optreedt in [Instellingen][Printereigenschappen][Systeem][Actie bij fout][Opslaan en foute taak overslaan].

“ED: Het opgegeven papierformaat is niet geldig voor dubbelzijdig afdrukken, waardoor tijdschrift- afwerking niet beschikbaar is. De taak is geannuleerd. ”

Er is een papierformaat opgegeven dat niet kan worden gebruikt voor dubbelzijdig afdrukken en afwerken als [Tijdschrift] was niet beschikbaar. Het afdrukken is daarom geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Wanneer u [Tijdschrift] opgeeft, geef dan een papierformaat op dat geschikt is voor dubbelzijdig afdrukken.

Lijst van specificaties

“EE: Er zijn gemengde papierformaten, waardoor tijdschriftafwerking niet beschikbaar is. De taak is geannuleerd. ”

Er zijn twee of meer papierformaten opgegeven en afwerken als [Tijdschrift] was niet beschikbaar. Het afdrukken is daarom geannuleerd door de functie voor automatisch taak annuleren.

Wanneer u [Tijdschrift] opgeeft, moet u papier van hetzelfde formaat gebruiken.