De beschikbare functies bevestigen

Wanneer de beheerder gebruikersverificatie heeft ingesteld, zijn de beschikbare functies beperkt voor elke persoon of groep. U kunt de beschikbare functies bevestigen aan de hand van de onderstaande procedures.

1Druk op [Adresboek] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer een gebruiker of groep in het scherm Adresboek en druk vervolgens op [Bewerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op het tabblad [Gebruikersbeheer/Overige][Gebruikersbeheer].

4Druk op "Beschikbare functies/toepassingen" om de beschikbare functies te bevestigen.

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op [OK].

6Nadat u de beschikbare functies heeft bevestigd, drukt u op [Home] ().