Dit apparaat ondersteunt RICOH Always Current Technology. Zie Lijst van nieuw toegevoegde functies (releaseopmerkingen) voor de functies die u kunt gebruiken door updates uit te voeren.

Voor gebruikers van RICOH Always Current Technology versie 2.0 of hoger

Apparaatoverzicht en basishandelingen

In deze handleiding worden de procedures beschreven voor het plaatsen van een origineel en papier, het registreren van een item in het adresboek en overige informatie die u nodig heeft om het apparaat te kunnen bedienen. Er worden ook een aantal handige gebruiksprocedures uitgelicht.

Functies

Onderhoud en documentbeheer

In- en opstellen