De teller op het apparaat controleren voor elke kleurcategorie

De waarde van de teller neemt met één toe voor elke enkelzijdig afgedrukte pagina. Wanneer er dubbelzijdig wordt afgedrukt neemt de teller met twee toe.

Er zijn drie soorten tellers voor elke kleurcategorie:

• Kleurenkopieën

• Kleurenafdrukken

• Kleuren totaal

• Zwart-wit kopieën

• Zwart-wit afdrukken

• Zwart-wit totaal

De teller bevestigen

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Teller] op het instellingenscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Bevestig de teller.

Afbeelding van bedieningspaneel

Om een tellerwaarde af te drukken, drukt u op [Tellerlijst afdrukken].

4Druk op [Home] (Illustratie van het scherm van het bedieningspaneel) nadat u de teller heeft bevestigd.