Deze handleiding gebruiken

Navigeren

Hiermee wordt de huidige pagina weergegeven en kunt u naar de pagina springen door erop te klikken (inhoudsopgave).

Huidig paginanummer
Voer "#" en vier cijfers in om te zoeken. Vervolgens kunt u naar de betreffende pagina springen.

Klik hierop om naar de vorige of volgende pagina te gaan in de inhoudsopgave.

Zoeken

Pagina's die het ingevoerde trefwoord bevatten, worden weergegeven in de zoekresultaten.
Voor sommige trefwoorden worden vergelijkbare woorden weergegeven of voorstellen gedaan ter verfijning in de vorm van meerdere trefwoorden.

Ga als volgt te werk om de zoekresultaten te verfijnen:

• Voer meerdere trefwoorden (max. drie trefwoorden) in. Vervolgens wordt er naar pagina's gezocht die alle trefwoorden bevatten.

• Beperk het zoekbereik via het vervolgkeuzemenu.

Betekenis van de gebruikte symbolen

WAARSCHUWING

Verwijst naar een potentieel zeer gevaarlijke situatie. Het negeren van deze waarschuwing kan zwaar lichamelijk letsel of zelfs de dood tot gevolg hebben.

VOORZICHTIG

Verwijst naar een potentieel gevaarlijke situatie. Het negeren van deze waarschuwing kan licht of middelzwaar lichamelijk letsel of materiƫle schade tot gevolg hebben.

Belangrijk

Dit symbool duidt punten aan waarop u moet letten tijdens het gebruik van functies. Dit omvat zaken die ertoe kunnen leiden dat het product of de service onbruikbaar worden of tot gegevensverlies kunnen leiden als de instructies niet worden gevolgd. Zorg dat u deze uitleg leest.

Opmerking

Dit symbool duidt aanvullende uitleg over productfuncties en instructies over het oplossen van gebruikersfouten aan.

[ ]

Hiermee worden de namen van toetsen en knoppen op het product of het display aangeduid.

# Er worden voorbeeldscreenshots gebruikt.