Instellingen voor beheerder

In dit gedeelte worden de instellingen voor [Instellingen voor beheerder] onder [Systeeminstellingen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Beveiligingspatroon/-stempel

Instellingsitems

Omschrijving

Gegevensbev. voor kopiëren detect.

Geef hier op of er met grijswaarden moet worden weergegeven wanneer het origineel met de gegevensbeveiliging wordt gescand voor het kopiëren in de functie kopieerapparaat of scanner of het opslaan op de documentserver.

• Standaardinstelling: [Uit]

Ongeaut. kopieerpreventie afdrukken: Kop.apparaat

Ongeaut. kopieerpreventie afdrukken: Documentserver

Voorkomen van onbeveiligd kopiëren Afdrukken: Printer

Geef hier aan of de gegevensbeveiliging voor kopiëren of voorkomen van onbevoegd kopiëren voor patroon voor elke functie moet worden gebruikt bij het afdrukken op het apparaat.

De functie voor het voorkomen van onbevoegd kopiëren opgeven

Verpl. Veiligh.stempel: Kop.machine

Verplichte veiligheidsstempel: Documentserver

Verplichte veiligheidsstempel: Fax

Verpl. veiligheidsstempel: Printer

Geef aan of de gebruikers- en apparaatinformatie voor elke functie moet worden afgedrukt wanneer een bestand wordt uitgevoerd met de functie kopieerapparaat, documentserver, fax of printer.

• Standaardinstelling: [Uit]

De functie Verplichte beveiligingsstempel instellen

Gegevensbeheer

Instellingsitems

Omschrijving

Geh.inst. Autom.verw.

Geef aan of bestanden die in het printerstuurprogramma zijn afgedrukt of afbeelding van het gescande origineel voor elke taak automatisch moeten worden gewist.

• Standaardinstelling: [Uit]

Gegevens coderen om gegevenslekken te voorkomen wanneer een apparaat wordt gestolen of afgevoerd

Het geheugen wissen

Hier verwijdert u alle gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen.

Alle logboeken verwijderen

Hier verwijdert u alle logboeken die op het apparaat zijn opgeslagen.

Alle logboeken verwijderen

Inst. Overdr.logb.

Deze instellingsoptie om de instellingen voor logboekoverdracht uit te schakelen die kunnen worden ingeschakeld op de logboekenverzamelserver. Als u de instellingen voor logboekoverdracht wilt uitschakelen, geeft u [Niet doorsturen] op.

Logboekoverdracht naar de logboekverzamelserver uitschakelen

Verzamellogboekinstellingen

Geef hier aan of de verzameling takenlogboeken, toegangslogboeken en milieuvriendelijke logboeken moet worden geactiveerd.

• Standaard

• Taaklogboek: [Inactief]

• Toegangslogboek: [Inactief]

• Milieuvriendelijke logboeken: [Inactief]

Logboeken opgeven om te verzamelen

Beperkingen in taakuitvoering als logboeklimiet is bereikt

Geef op of u een bericht op het bedieningspaneel wilt weergeven en een e-mail naar de beheerder wilt sturen wanneer het opslaggebied van het taaklogboek bijna vol is. De machine accepteert geen nieuwe opdrachten totdat het opslaggebied van het opdrachtlogboek voldoende ruimte heeft. Voor meer informatie, zie Het apparaat bedienen en daarbij prioriteit geven aan het onderhouden van het takenlogboek. U kunt deze functie gebruiken op apparaten waarop RICOH Always Current Technology v1.2 of hoger is geïnstalleerd.

• Standaardinstelling: [Uit]

Info app.inst.: Exporteren (geheug.opslagapp.)

Info apparaatinstelling: Importeren (geheugenopslagapparaat)

Informatie apparaatinstelling: importeerinstelling (server)

Informatie app.instelling: importeren uitvoeren (server)

U kunt de apparaatinformatie als informatiebestand voor apparaatinstellingen naar een extern apparaat exporteren, of het geëxporteerde informatiebestand met instellingen naar het apparaat importeren om de vorige instellingen te herstellen.

Standaardinstellingen bedieningspaneel herstellen

U kunt de instellingen van het bedieningspaneel initialiseren, zoals de instellingen, Home-scherminstellingen en browserinstellingen op het bedieningspaneel.

Bestandsbeheer

Instellingsitems

Omschrijving

Coderingsinstellingen apparaatgegevens

Geef hier aan of het adresboek, de verificatie-informatie en de opslagbestanden die op het apparaat zijn opgeslagen, moeten worden gecodeerd.

Gegevens coderen om gegevenslekken te voorkomen wanneer een apparaat wordt gestolen of afgevoerd

Aut. best.verw. in Document server

Geef aan of de bestanden die op de documentserver zijn opgeslagen automatisch moeten worden verwijderd. Als u de opgeslagen bestanden automatisch wilt verwijderen, geeft u een aantal dagen en uren op waarna ze moeten worden verwijderd nadat ze zijn opgeslagen.

• Standaardinstelling: [Dagen opgeven], [3] dag(en)

De opslagperiode van de documentserver wijzigen of een onbepaalde periode opgeven

Verw. alle best. in Document server

Verwijder alle bestanden die op de documentserver zijn opgeslagen.

Bestanden die zijn opgeslagen met wachtwoorden worden ook verwijderd.

Document Server functie

Geef aan of u de documentserverfunctie wilt gebruiken. Wanneer u [Uit] opgeeft, kunt u geen bestanden opslaan die vanaf het printerstuurprogramma worden verzonden.

• Standaardinstelling: [Aan]

Standaardrechten voor opgeslagen bestanden

Geef toegangsrechten op zodat gebruikers die automatisch in het adresboek worden geregistreerd toegang hebben tot opgeslagen bestanden.

• Standaardinstelling: [Alleen-lezen]

Standaardtoegangsrecht configureren voor documenten opgeslagen in documentserver

Vast PDF-bestandstype: PDF/A

Geef de PDF-bestandsindeling alleen op als PDF/A die lange tijd kan worden opgeslagen.

• Standaardinstelling: [Uit]

Security (Beveiliging)

Instellingsitems

Omschrijving

Instellingen uitgebreide beveiliging

Geef hier op dat verzonden gegevens van het apparaat en gegevens in het adresboek moeten worden gecodeerd.

Voor meer informatie raadpleegt u "De uitgebreide beveiligingsfuncties opgeven" in dit gedeelte.

Niveau netwerkbeveiliging

Geef het niveau van de netwerkbeveiliging op en pas het beveiligingsniveau aan.

Toegangscontrole

Toegangsbeheerfunctie

Geef hier aan of de functie moet worden ingeschakeld voor communicatie binnen het opgegeven bereik van de IP-adressen (toegangscontrole).

• Standaardinstelling: [Inactief]

Toegangscontrole

Apparaatcertificaat registreren/verwijderen

Programmeer of verwijder hier een apparaatcertificaat.

Netwerkcommunicatie coderen

Service Modusbeveiliging

Geef aan of het apparaat moet worden vergrendeld als de servicemodus wordt ingeschakeld wanneer een klantmonteur onderhoud en reparaties uitvoert.

• Standaardinstelling: [Uit]

Werkzaamheden van de service engineer beperken zonder toezicht van de apparaatbeheerder

HDD-verificatiecode

Voer de verificatiecode van de harde schijf van het apparaat in binnen een bereik van 8 tot 32 tekens.

De HDD-verificatiecode wijzigen

CCC: Standaardwaarden opslaan

CCC: Standaardwaarden toepassen

Bewaar of geef de apparaatinstellingen (referentiewaarde) weer voor de internationale evaluatieregels voor informatiebeveiliging (CC-verificatie) op de harde schijf van het apparaat.

Wanneer u de instellingen voor onderhoud van het apparaat wijzigt, maakt u een back-up voor en herstelt u de instellingen na het onderhoud, en kunt u de apparaatinstellingen die voldoen aan de CC-verificatienormen behouden.

Opslag van aanmeldingsgegevens

• Systeem (certificaatsysteem geïnstalleerd)

Hiermee wordt de inhoud van certificaten weergegeven die in het systeem zijn geïnstalleerd. Geef aan of deze certificaten moeten worden gebruikt.

• Gebruiker (certificaat geïnstalleerd van SD-kaart)

Certificaten installeren vanaf een SD-kaart. U kunt maximaal 10 certificaten installeren.

• Alle certificaten verwijderen

Hiermee wordt alle inhoud van de geïnstalleerde certificaten weergegeven.

Serverinstellingen

Geef aan of de serverfunctie moet worden ingeschakeld voor het bedienen van de webtoepassing. U kunt een servercertificaat installeren voor SSL-communicatie.

• Standaardinstelling: [Actief]

Installatie-instellingen

Geef op of u de installatie van de toepassing wilt toestaan met de SHA-1-handtekening.

• Standaardinstelling: [AAN]

De uitgebreide beveiligingsfuncties opgeven

In dit gedeelte worden de instellingen in [Instellingen uitgebreide beveiliging] beschreven. U kunt verzonden gegevens en gegevens in het adresboek coderen. Een beheerder die de instellingen kan wijzigen, is afhankelijk van de instellingsoptie.

Instellingsitems

Omschrijving

Drivercoderingstoets

(Toestemmingen: netwerkbeheerder)

Geef een tekenreeks op om log-in wachtwoorden of bestandswachtwoorden die door elk stuurprogramma zijn verzonden, te decoderen wanneer gebruikersverificatie is opgegeven als AAN.

Registreer de coderingssleutel die is opgegeven met het apparaat in het stuurprogramma.

Driver coderingstoets: Coderingsniveau

(Toestemmingen: netwerkbeheerder)

Geef de coderingssterkte op voor het versturen van taken van het stuurprogramma naar het apparaat. Het apparaat bevestigt de coderingssterkte van het wachtwoord dat bij de taak hoort en verwerkt de taak.

• [Eenvoudige codering]

Alle taken die zijn gecontroleerd door middel van gebruikersverificatie, worden geaccepteerd.

• [DES]

Taken die met DES of AES zijn gecodeerd, worden geaccepteerd.

• [AES]

Taken die met AES zijn gecodeerd, worden geaccepteerd.

Wanneer u [AES] of [DES] selecteert, geeft u de coderingsinstelling met het printerstuurprogramma op. Voor meer informatie over het instellen van het printerstuurprogramma raadpleegt u Help bij het printerstuurprogramma.

• Standaardinstelling: [Eenvoudige codering]

Weerg. van gebr.inf. bep.

(Toestemmingen: apparaatbeheerder)

Geef op wanneer gebruikersverificatie is ingeschakeld. Geef aan of alle persoonlijke informatie verborgen moet worden weergegeven om de taakgeschiedenis te bevestigen met een netwerkverbinding waarvoor geen verificatie is opgegeven. Bijvoorbeeld de taakgeschiedenis van Web Image Monitor wordt weergegeven als "********".

• Standaardinstelling: [Uit]

Bestandsbeveiliging verhogen

(Toestemmingen: bestandsbeheerder)

Geef aan of de bestanden moeten worden vergrendeld als er tien keer een ongeldig wachtwoord wordt ingevoerd. Zo kunnen bestanden worden beschermd tegen pogingen tot onbevoegde toegang om met willekeurige wachtwoorden het wachtwoord vrij te geven.

Als de functie Bestandsbeveiliging verbeteren is opgegeven, wordt het pictogram (Afbeelding van bedieningspaneel) linksonderaan op het scherm weergegeven.

Als bestanden zijn beveiligd, is het zelfs niet mogelijk om de bestanden te selecteren als u het juiste wachtwoord invoert. Ontgrendelen door de bestandsbeheerder is vereist.

• Standaardinstelling: [Uit]

Het gebr. van de bestemm. bep. (Fax)

Het gebr. van de bestemm. bep. (Scanner)

(Toestemmingen: gebruikersbeheerder)

Geef aan of de beschikbare fax- en scannerbestemmingen moeten worden beperkt tot de bestemmingen die zijn geregistreerd in het adresboek en met de LDAP-zoekfunctie zijn opgezocht.

Wanneer u de instelling opgeeft voor het ontvangen van e-mails via SMTP met de faxfunctie, kunt u deze functie niet gebruiken.

• Standaardinstelling: [Uit]

Het toevoegen van een gebruiker beperken (Fax)

Het toevoegen van een gebruiker beperken (Scanner)

(Toestemmingen: gebruikersbeheerder)

Dit zijn de instellingen wanneer u "Gebruik van bestemmingen beperken" niet gebruikt. Geef aan of het toevoegen van gebruikersbestemmingen rechtstreeks in het adresboek moet worden beperkt. U kunt e-mail naar de rechtstreeks ingevoerde bestemming verzenden.

• Standaardinstelling: [Uit]

Doorsturen naar faxontvanger

(Toestemmingen: apparaatbeheerder)

Geef aan of het gebruik van de doorstuurfunctie of de overdrachtfunctie van de faxfunctie moet worden geblokkeerd.

• Standaardinstelling: [Niet verbieden]

Ontvangen faxdocumenten doorsturen naar een andere faxbestemming

Huidige Taak Verifiëren

(Toestemmingen: apparaatbeheerder)

Dit is de instellingsoptie die moet worden opgegeven wanneer Basisverificatie, Windows-verificatie of LDAP-verificatie is geactiveerd. Geef aan of verificatie is vereist voor bewerkingen zoals het onderbreken van taken onder de kopieerfunctie of het annuleren van taken onder printerfuncties.

Wanneer u [Log-in privilege] opgeeft, kunnen bevoegde gebruikers met rechten om de huidige functie te gebruiken, de taak uitvoeren.

Wanneer u [Toegangsprivilege] opgeeft, kunnen gebruikers van de taak en de apparaatbeheerder de taak uitvoeren.

• Standaardinstelling: [Uit]

@Remote service

(Toestemmingen: apparaatbeheerder)

Geef hier aan hoe de @Remote Service moet worden gebruikt.

Als deze is ingesteld op [Sommige services verbieden], kunt u geen instellingen meer wijzigen via een externe verbinding van het centrum, wat voor een optimaal veilige bewerking zorgt.

• Standaardinstelling: [Niet verbieden]

Firmware bijwerken

(Toestemmingen: apparaatbeheerder)

Geef aan of firmware-updates op het apparaat moeten worden verboden door een servicevertegenwoordiger of via het netwerk.

• Standaardinstelling: [Niet verbieden]

Firmware structuur wijz.

(Toestemmingen: apparaatbeheerder)

Geef aan of wijzigingen in de firmwarestructuur van het apparaat moeten worden voorkomen zonder bevestiging door een apparaatbeheerder.

Wanneer u [Verbieden] opgeeft en het apparaat detecteert de structuurwijziging, start het apparaat na verificatie door een apparaatbeheerder. Terwijl de nieuwe firmwareversie op het scherm wordt weergegeven, kan de beheerder bevestigen of de bijgewerkte structuurwijziging is toegestaan.

• Standaardinstelling: [Niet verbieden]

Wachtwoordbeleid

(Toestemmingen: gebruikersbeheerder)

Geef aan of de tekst en het aantal tekens voor het gebruikerswachtwoord moeten worden beperkt bij gebruik van Basisverificatie.

Geef een wachtwoord op met een combinatie van 2 of meer typen tekens voor [Niveau 1] en 3 of meer typen tekens voor [Niveau 2] en geselecteerd uit de typen die hieronder worden beschreven.

• Hoofdletters, kleine letters, decimale getallen en symbolen zoals #

U kunt wachtwoorden opgeven die voldoen aan de voorwaarden qua complexiteit en minimumaantal tekens.

• Standaard

• Instelling moeilijkheidsgraad: [Uit]

• Minimaal aantal tekens: [0] tekens

Instellingen met SNMPv1, v2

(Toestemmingen: netwerkbeheerder)

Geef aan of het wijzigen van de instellingen op het apparaat door het SNMPv1/v2-protocol moet worden verboden. U kunt de apparaatconfiguratie zonder beheerdersrechten wijzigen, omdat de verificatie niet kan worden uitgevoerd door het SNMPv1/v2-protocol, maar als u [Verbieden] opgeeft, kunt u de wijziging voorkomen die niet door de beheerder is bedoeld.

• Standaardinstelling: [Niet verbieden]

Overtreding wachtwoordinvoer

(Toestemmingen: apparaatbeheerder)

Geef de normen op die door het systeem worden herkend als wachtwoordaanval. Als het aantal verificatieaanvragen groter is dan het aantal dat is opgegeven via de instelling, wordt de toegang vastgelegd in het toegangslogboek en worden de logboekgegevens per e-mail naar de apparaatbeheerder verzonden.

U kunt het maximaal toegestane aantal keer toegang tot 100 opgeven en meettijd tot 10 seconden. Als het maximaal toegestane aantal keer toegang is ingesteld op "0", worden wachtwoordaanvallen niet gedetecteerd.

• Standaard

• Maximaal aantal toegangspogingen: [30] keer

• Metingsduur: [5] seconde(n)

Als u vaak e-mailberichten over overtredingen ontvangt, controleer dan de inhoud van de instellingwaarden en bekijk of er iets gewijzigd moet worden.

Overtreding Apparaattoegang

(Toestemmingen: apparaatbeheerder)

Geef de normen op die door het systeem worden herkend als toegangsfout. Als het aantal inlogverzoeken groter is dan het aantal dat is opgegeven via de instelling, wordt de toegang geregistreerd in het toegangslogboek en worden de logboekgegevens per e-mail naar de apparaatbeheerder verzonden. Er wordt tevens een bericht weergegeven op het bedieningspaneel en op Web Image Monitor.

U kunt het maximaal toegestane aantal keer toegang opgeven tot 500 en de meettijd tot maximaal 10 tot 30 seconden. Als het maximaal toegestane aantal keer toegang is ingesteld op "0", worden toegangsfouten niet gedetecteerd.

U kunt ook de reactievertragingstijd voor inlogverzoeken opgeven wanneer een toegangsfout wordt gedetecteerd (Vertragingsduur verificatie) of het aantal aanvaardbare verificatiepogingen (Hostlimiet van gelijktijdige toegang).

• Standaard

• Maximaal aantal toegangspogingen: [100] keer

• Metingsduur: [10] seconde(n)

• Vertragingsduur verificatie: [3] seconde(n)

• Hostlimiet van gelijktijdige toegang: [200]

Als u vaak e-mailberichten over overtredingen ontvangt, controleer dan de inhoud van de instellingwaarden en bekijk of er iets gewijzigd moet worden.

Beveil.instel. voor toegangsovertreding

(Toestemmingen: apparaatbeheerder)

Geef aan of de onjuiste uitsluiting door de netwerkomgeving moet worden voorkomen.

Als u inlogt op het apparaat via een netwerktoepassing, is het mogelijk dat een gebruiker onterecht wordt uitgesloten, omdat het aantal verificatiepogingen van de gebruiker niet overkomt met het pogingen dat is opgegeven in het apparaat. Bijvoorbeeld: de toegang kan geweigerd worden als een afdruktaak die meerdere sets met pagina's bevat, wordt verzonden vanuit een applicatie. Geef in dit geval de instelling op als aan en beheer de uitsluiting op periode, maar niet op basis van tellingen.

Wanneer u [Aan] opgeeft, kunt u de periode opgeven om de continue toegang door een gebruiker te weigeren (0 tot 60 minuten). U kunt ook opgeven hoeveel gebruikersaccounts of wachtwoorden kunnen worden beheerd (50 tot 200) en het bewakingsinterval (1 tot 10 seconden).

• Standaardinstelling: [Uit]

Paneelbesturing op afstand

Instellingsitems

Omschrijving

Besturing/Monitoren op afstand

Geef het wachtwoord op dat vereist is voor het ontvangen van support op afstand op het apparaat, de duur van een time-out, en andere instellingen.

Functiebeperking

Instellingsitems

Omschrijving

Menu beschermen

Geef hier het niveau van toegangsrechten op om wijzigingen aan de instellingen toe te staan voor de functies die door niet-beheerders kunnen worden gewijzigd.

Functies van iedere toepassing beperken

Geef de beperking op voor de functies kopieerapparaat, documentserver, scanner en printer. U kunt de volgende items beperken:

• Het opgeven van de afdrukkleur als twee kleuren, enkele kleur of zwart-wit

• Het opgeven van de scan om de automatische kleurselectie te beperken

• Het opgeven van de bestemming van de scannerfunctie naar e-mail of map

U kunt opgeven om een volledige toepassing niet te gebruiken.

Verificatie/Kosten

Beheerdersverif./Verif. gebruik.beheerder/Verif. toepas.beheerder

Instellingsitems

Omschrijving

Management beheerdersverificatie

Beheerder registreren/wijzigen

Geef aan of een beheerder de instellingen van het apparaat beheert. Registreer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder om te voorkomen dat de instellingen door de andere gebruiker dan de beheerder worden gewijzigd.

U kunt vier categorieën beheren: gebruikersbeheer, apparaatbeheer, netwerkbeheer en bestandsbeheer.

Beheerders registreren voordat het apparaat wordt gebruikt

Gebruikersverificatiebeheer

Geef hier de verificatiemethode op om de gebruiker te verifiëren. Wanneer u de verificatie opgeeft, kunt u de te gebruiken functies of de toegang tot het adresboek of opgeslagen bestanden beperken.

• Standaardinstelling: [Uit]

Gebruikers verifiëren voor gebruik van het apparaat (gebruikersverificatie)

Instelling voor invoeren van verificatiewachtwoord

Geef hier aan of ​​dubbel-byte-tekens (DBCS-tekens) voor wachtwoorden kunnen worden gebruikt.

• Standaardinstelling: [Alleen 1-byte tekens]

Verificatiebeheer voor toepassingen

Dit is de instellingsoptie die moet worden opgegeven wanneer de verificatie is geactiveerd door [Gebruikersverificatiebeheer]. Geef de verificatie op voor elke toepassing.

Instellingen toepassingsverificatie

Geef de beschikbare toepassing voor elke gebruiker op. U kunt bijvoorbeeld opgeven dat het gebruik van alle toepassingen met betrekking tot het kopieerapparaat moet worden geblokkeerd of dat alleen een deel van de toepassing met betrekking tot het kopieerapparaat mag worden gebruikt.

Personalisatie van gebruiker

Geef aan of de indeling van het home-scherm of toepassingsscherm, en de weergegeven taal voor elke log-in gebruiker moet worden opgeslagen.

• Standaardinstelling: [Verbieden]

Realm registreren/wijzigen/verwijderen

Programmeer het domein dat moet worden gebruikt voor Kerberos-verificatie. Zorg dat u zowel de Realmnaam als de KDC-servernaam opgeeft wanneer u een realm programmeert.

Registratie van het domein

LDAP-server registreren/wijzigen/verwijderen

U kunt maximaal vijf instellingen voor de LDAP-server registreren.

De LDAP-server registreren

LDAP zoekopdracht

Geef aan of de LDAP-server moet worden gebruikt voor het zoeken naar bestemmingen of gebruikers.

U kunt ook aangeven of bij LDAP-zoekopdrachten de verwijzingen van de server moeten worden gevolgd. U kunt deze functie gebruiken op apparaten waarop RICOH Always Current Technology v1.2 of hoger is geïnstalleerd.

• Standaard

• LDAP-zoekopdracht: [Uit]

• Verwijzingen op LDAP-server volgen: [Inactief]

Beperking volume printergebruik

Instellingsitems

Omschrijving

Actie van app. wanneer limiet is bereikt

Geef hier aan of het afdrukken moet doorgaan wanneer de limiet van het afdrukvolumegebruik is bereikt.

• Standaard: [Doorg. mt hand. toest.]

Volume gebruikerteller: Geplande/gespecif. resetinstell

Geef hier aan of de volume gebruikerteller periodiek moet worden gereset.

• Standaardinstelling:[Niet opgeven]

Afdrukvolumegebruik beperken: Standaard limietwaarde

Geef hier de limietwaarde van het afdrukvolumegebruik op.

Afdrukvolumegebruik beperken: telinstelling per eenheid

Geef hier de functie en tellerwaarde op om het afdrukvolumegebruik te beperken.

Verbeterde beperking afdrukvolumegebruik

Dit is de instellingsoptie om het maximale afdrukvolumegebruik met de SDK-toepassing te beperken. U kunt de volgende twee items aangeven:

• Traceertoestemming: hiermee geeft u aan of u de trackinginformatie van het apparaat aan de SDK-toepassing wilt melden

• Standaardinstelling: [Uit]

• Afdrukken stoppen: hiermee wordt aangegeven of het afdrukken moet worden gestopt met de SDK-toepassing

• Standaardinstelling: [Uit]

Extern betaalsysteem management

Instellingsitems

Omschrijving

Sleutelteller management

Geef hier aan of de gebruiker met de sleutelteller voor elke functie moet worden beperkt.

Extern betaalsysteem management

Geef hier aan of de gebruiker voor elke functie met de sleutelkaart moet worden beperkt.

Verhoogd extern betaalsysteem management

Geef hier de externe oplaadeenheid op die met de SDK-toepassing wordt gebruikt.