Registratie van het domein

Een domein is het netwerkbereik waarbinnen Kerberos-verificatie wordt gebruikt. Als u Kerberos-verificatie als de verificatiemethode voor LDAP-verificatie wilt gebruiken, registreert u de Realm om het netwerkgebied te identificeren.

Registreer de realmnaam en de KDC-servergegevens (Key Distribution Center).

1Log in als apparaatbeheerder op het bedieningspaneel van het apparaat.

Inloggen op het apparaat als beheerder

2Druk op het Home-scherm op [Instellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk in het instellingenscherm op [Systeeminstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Instellingen voor beheerder][Verificatie/Kosten][Beheerdersverif./Verif. gebruik.beheerder/Verif. toepas.beheerder][Realm registreren/wijzigen/verwijderen].

5Selecteer een niet geregistreerde optie, en druk vervolgens op [Registreren/Wijzigen].

6Voer de informatie in voor de realm die moet worden opgeslagen.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Realmnaam: voer de realmnaam of de hostnaam in.

• KDC-servernaam: voer de hostnaam of het IP-adres van de KDC-server in.

• Domeinnaam: voer de domeinnaam of de hostnaam in die overeenkomt met de realmnaam als de domeinnaam volgens de netwerkomgeving moet worden opgegeven.

7Druk op [OK].

8Druk op [Sluiten].

9Druk op [Home] (Afbeelding van bedieningspaneel), en log vervolgens uit bij het apparaat.

Opmerking

• Als u de geprogrammeerde realmnaam wilt wijzigen of verwijderen, selecteert u de gewenste realmnaam, en drukt u vervolgens op [Registreren/Wijzigen] of [Verwijderen].