De opslagperiode van de documentserver wijzigen of een onbepaalde periode opgeven

Documenten die zijn opgeslagen op de documentserver worden volgens de standaardconfiguratie verwijderd na drie dagen (72 uur). U kunt de periode wijzigen tot de documenten worden verwijderd of opgeven dat documenten niet automatisch mogen worden verwijderd.

1Druk op het Home-scherm op [Instellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Systeeminstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Instellingen voor beheerder][Bestandsbeheer][Automatisch bestanden verwijderen in documentserver].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Verander de opslagperiode en druk vervolgens op [OK].

• Druk op [Dagen opgeven] of [Uren specificeren] en geef het aantal dagen of uren op.

• Als u wilt opgeven dat documenten niet automatisch mogen worden verwijderd, drukt u op [Uit].

5Nadat de configuratie is voltooid, drukt u op [Home]().