Standaardtoegangsrecht configureren voor documenten opgeslagen in documentserver

U kunt het toegangsrecht configureren dat automatisch wordt ingesteld voor documenten die worden opgeslagen in de documentserver.

1Log in als apparaatbeheerder op het bedieningspaneel van het apparaat.

Inloggen op het apparaat als beheerder

2Druk op het Home-scherm op [Instellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk in het instellingenscherm op [Systeeminstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Instellingen voor beheerder][Bestandsbeheer][Standaardrechten voor opgeslagen bestanden].

5Selecteer het gewenste toegangsrecht: [Alleen lezen], [Bewerken], [Bewerken/Verwijderen] of [Totale controle].

6Druk op [OK].

7Druk op [Home] (Afbeelding van bedieningspaneel), en log vervolgens uit bij het apparaat.