Parameterinstellingen

Met Gebruikersparameters kunt u verschillende instellingen naar uw eigen wensen aanpassen. Om functie-instellingen te wijzigen, moet u de Gebruikersparameter-schakelaars instellen.

Schakelaars en bits

Elke Gebruikersparameter heeft een aantal schakelaars en elk van de schakelaars bestaat uit 8 bits, waarvan de waarde "0" of "1" is. De bit aan de uiterste rechterzijde is bit 0 en de bit aan de uiterste linkerzijde is bit 7. U kunt de instellingen aan uw behoeften aanpassen door de waarde van de bits tussen "0" en "1" te schakelen.

• Schakelaar 02

0

0

1

1

1

0

1

1

7

6

5

4

3

2

1

0

Overzicht van de Gebruikersparameter-schakelaars:

Schakelaar: 02, Bit: 0

Doorzendteken

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Doorzendteken.

Schakelaar: 02, Bit: 3

Schakelaar: 03, Bit: 0

Automatisch adrukken van het communicatieresultatenrapport

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Communicatieresultaatrapport (Geheugenverzending).

Schakelaar: 03, Bit: 2

Automatisch afdrukken van het geheugenopslagrapport

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Het opslagrapport van documenten in het geheugen controleren (geheugenopslagrapport).

Schakelaar: 03, Bit: 3

Automatisch afdrukken van het SEP-code ontvangstreserverapport

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie SEP Code RX-reserverapport.

Schakelaar: 03, Bit: 4

Automatisch afdrukken van het SEP-code ontvangstresultatenrapport

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie SEP Code RX-resultatenrapport.

Schakelaar: 03, Bit: 5

Automatisch afdrukken van het directe verzendresultatenrapport

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Direct TX-resultatenrapport (Directe verzending).

Schakelaar: 03, Bit: 7

Automatisch afdrukken van het journaal

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Journaal afdrukken.

Schakelaar: 04, Bit: 0

Automatisch afdrukken van het vertrouwelijk bestand rapport

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Vertrouwelijk bestandsrapport.

Schakelaar: 04, Bit: 1

Automatisch afdrukken van het communicatiestoringsrapport en SUB-code doorzendrapport

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Communicatiefoutrapport en SUB-code doorzendrapport .

Schakelaar: 04, Bit: 4

Schakelaar: 04, Bit: 5

Schakelaar: 04, Bit: 7

Schakelaar: 05, Bit: 0

Voorwaarde voor ontvangst servicegesprek (vervangende ontvangst tijdens service-oproep)

• 0: Mogelijk (vervangende ontvangst)

• 1: Niet mogelijk (ontvangst uitgeschakeld)

Schakelaar: 05, Bit: 2, 1

De ontvangst vervangen wanneer het apparaat niet kan afdrukken (omdat papier is vastgelopen, alle papierladen leeg zijn, toner op is of alle papierladen buiten dienst zijn)

• 00: Onvoorwaardelijk ingeschakeld (Vrij)

• 01: Ingeschakeld als Eigen naam/Eigen Faxnummer wordt ontvangen

• 10: Ingeschakeld voor overeenkomst met Gesloten netwerk code

• 11: Uitgeschakeld (ontvangst uitgeschakeld)

Zie Vervangende ontvangst.

Schakelaar: 05, Bit: 5

Afdrukken is beperkt tot de pagina's die de hoogste prioriteit hebben (juiste formaat afdrukken)

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Afdrukken op het juiste formaat.

Schakelaar: 05, Bit: 7

Waarschuwing lege lade ('papier op') zelfs als één papierlade leeg is

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Problemen oplossen.

Schakelaar: 06, Bit: 0

Geef de volgorde op van de informatie die wordt weergegeven onder "Bestemming" in het Journaal, het Directe TX-resultaatrapport en op het scherm [Status Verzendbestand] voor faxverzending.

• 0: Geeft prioriteit aan de gegevens van het bestemmingsapparaat

<Prioriteitsvolgorde>

1. Naam die is geregistreerd voor het bestemmingsapparaat

2. Faxnummer dat is geregistreerd voor het bestemmingsapparaat

3. Naam die is geregistreerd in het adresboek

4. Opgegeven faxnummer

• 1: Geeft prioriteit aan de gegevens in het adresboek

<Prioriteitsvolgorde>

1. Naam die is geregistreerd in het adresboek

2. Opgegeven faxnummer

3. Naam die is geregistreerd voor het bestemmingsapparaat

4. Faxnummer dat is geregistreerd voor het bestemmingsapparaat

Zie voor meer informatie:

De verzendresultaten bekijken

Direct TX-resultatenrapport (Directe verzending)

Journaal Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

Journaal Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

Schakelaar: 06, Bit: 1

Geef op of de G3-1 communicatie overeenkomt met Super G3.

• 0: Uit

• 1: Aan

Schakelaar: 06, Bit: 2

Geef op of de G3-2 communicatie overeenkomt met Super G3.

• 0: Uit

• 1: Aan

Schakelaar: 06, Bit: 3

Geef op of de G3-3 communicatie overeenkomt met Super G3.

• 0: Uit

• 1: Aan

Schakelaar: 07, Bit: 2

Parallelle geheugenverzending

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Parallelle geheugenverzending.

Schakelaar: 08, Bit: 2

Type geautoriseerde ontvangst

• 0: Alleen ontvangen van gespecificeerde afzenders

• 1: Alle documenten ontvangen, behalve van gespecificeerde afzenders

Zie Geautoriseerde ontvangst per afzender.

Schakelaar: 10, Bit 0

U kunt hiermee functies op het bedieningspaneel, zoals het afdrukken of verwijderen van ontvangen documenten, beperkt toegankelijk maken.

• 0: Uit

• 1: Aan

Schakelaar: 10, Bit: 1

Twee originelen combineren

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Twee originelen combineren.

Schakelaar: 10, Bit: 3

Paginaverkleining bij het afdrukken

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Paginaverkleining.

Schakelaar: 10, Bit: 6

Zowel e-mailmelding als afgedrukte rapporten gebruiken om het verzendresultaat te bevestigen

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie De verzendresultaten afdrukken en deze per e-mail verzenden.

Schakelaar: 10, Bit: 7

Geef op of u het ontvangen document wilt afdrukken en verwijderen dan wel of u een rapport wilt afdrukken en het document wilt verwijderen indien zich een opslagfout voordoet.

• 1: Druk het ontvangen document af en verwijder het

• 1: Druk een rapport af en verwijder het document

Zie Faxen automatisch verwijderen of geen faxen meer ontvangen in het geval van een opslagprobleem.

Schakelaar: 11, Bit: 2

Vrijwel blanco documenten detecteren en rapporteren bij het scannen

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Herkennen van lege pagina's.

Schakelaar: 11, Bit: 5

Afhankelijk van de [Bestandsontvangstinstellingen] zal het apparaat documenten die worden doorgestuurd afdrukken of opslaan, afhankelijk van de instelling van Speciale afzender programmeren in Faxeigenschappen.

• Wanneer [Opslaan] is ingesteld op [Uit] in Bestandsontvangstinstellingen drukt de machine de doorgestuurde documenten af.

• Wanneer [Opslaan] is ingesteld op [Aan] en [Afdrukken] is ingesteld op [Uit] slaat de machine ze op.

• Wanneer zowel [Opslaan] als [Afdrukken] ingesteld zijn op [Aan], zal de machine ze opslaan en afdrukken.

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Doorzenden per afzender.

Schakelaar: 14, Bit: 0

Documenten afdrukken die zijn ontvangen met 'ontvangst via automatisch stroom aan' (afdrukmodus voor 's nachts)

• 0: Direct afdrukken

• 1: Afdrukken als slaapstand uitgeschakeld wordt.

Zie Automatische opstart bij faxontvangst.

Schakelaar: 14, Bit: 1

Lange originelen scannen

• 0: Uit

• 1: Aan

Schakelaar: 14, Bit: 3

Resetten als functie is gewijzigd

• 0: Uit

• 1: Aan

Schakelaar: 15, Bit: 2, 1, 0

De beschikbare papierinvoerlade selecteren

(alleen de onderstaande nummers kunnen worden ingevoerd)

• 001: Lade 1

• 010: Lade 2

• 011: Lade 3

• 100: Lade 4

Schakelaar: 15, Bit: 5

Beschikbare papierinvoerlade selecteren

• 0: Uit

• 1: Aan

Schakelaar: 17, Bit: 2

Op [Toev.] drukken nadat u bij het verzenden een bestemming heeft opgegeven met de bestemmingstoets

• 0: Niet nodig

• 1: Nodig

Zie Verzendingsfouten voorkomen.

Schakelaar: 17, Bit 3

Instellingen resetten als een origineel is gescand

• 0: Aan

• 1: Uit

Schakelaar: 17, Bit: 7

Documenten ontvangen door op de [Start]-knop te drukken wanneer er geen originelen zijn ingesteld

• 0: Uit (er worden geen documenten ontvangen nadat u op de [Start]-knop hebt gedrukt)

• 1: Aan (documenten worden ontvangen nadat u op de [Start]-knop hebt gedrukt)

Zie Handmatige ontvangst.

Schakelaar: 18, Bit: 0

Datum afdrukken in de faxkoptekst

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Faxkoptekst.

Schakelaar: 18, Bit: 1

Oorspronkelijke afzender afdrukken in de faxkoptekst

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Faxkoptekst.

Schakelaar: 18, Bit: 2

Bestandnummer afdrukken in de faxkoptekst

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Faxkoptekst.

Schakelaar: 18, Bit: 3

Paginanummer afdrukken in faxkoptekst

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Faxkoptekst.

Schakelaar: 19, Bit: 0

Functie gestaffelde papierbezorging gebruiken (gestaffeld afdrukken)

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Staffellade.

Schakelaar: 19, Bit: 1

Journaal sorteren op lijntype

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Het journaal handmatig afdrukken.

Schakelaar: 20, Bit: 0

LAN-faxresultatenrapport automatisch afdrukken

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie LAN-faxresultatenapport.

Schakelaar: 20, Bit: 5, 4, 3, 2

Tijd voor opnieuw afdrukken van in het geheugen opgeslagen documenten die niet konden worden afgedrukt met behulp van het LAN-faxstuurprogramma

• 0000: 0 minu(u)t(en) – 1111: 15 minu(u)t(en)

Zie Faxdocumenten verzenden vanaf computers.

Schakelaar: 21, Bit: 0

Resultaten afdrukken van het verzenden van het Verzoek om ontvangstbevestiging

• 0: Uit (alleen afdrukken in geval van een fout)

• 1: Aan

Zie Een ontvangstbevestiging aanvragen.

Schakelaar: 21, Bit: 1

Reageren op verzoek om e-mailontvangstbevestiging

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie E-mailberichten ontvangen via internetfax of e-mailen voor afdrukken.

Schakelaar: 21, Bit: 2

Kies hier of JPEG- of PDF-bestanden die bij binnenkomende e-mail zijn gevoegd, moeten worden afgedrukt

• 0: Niet afdrukken

• 1: Afdrukken

Zie E-mailberichten ontvangen via internetfax of e-mailen voor afdrukken.

Schakelaar: 21, Bit: 3

Bestandsindeling voor bestanden die worden verzonden naar e-mailadressen en mappen die zijn geregistreerd als doorsturen, bestemmingen van back-upbestanden, ontvangers voor Persoonlijke box of eindontvangers voor Doorzendbox

• 0: TIFF

• 1: PDF

Zie voor meer informatie:

Ontvangen documenten met een SUB-code routeren

Ontvangen documenten verzenden

Ontvangen documenten doorzenden

Verzendinstellingen

Schakelaar: 21, Bit: 4

Journaal verzenden via e-mail

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Journaal per e-mail verzenden.

Schakelaar: 21, Bit: 5

Afdrukken van onderwerpen en tekst in normale e-mailberichten beperken (bijgevoegde TIFF-bestanden)

• 0: Nee

• 1: Ja

Zie E-mailberichten ontvangen via internetfax of e-mailen voor afdrukken.

Schakelaar: 21, Bit: 6

Netwerkfout weergeven

• 0: Tonen (Aan)

• 1: Niet tonen (Uit)

Zie Problemen oplossen.

Schakelaar: 21, Bit: 7

Foutmelding per mail versturen

• 0: Aan

• 1: Uit

Zie Problemen oplossen.

Schakelaar: 22, Bit: 0

Kiestoon detecteren voordat faxberichten worden verzonden als G3-lijn wordt gebruikt (G3-1)

• 0: Niet detecteren (Uit)

• 1: Detecteren (Aan)

Schakelaar: 22, Bit: 1

Kiestoon detecteren voordat faxberichten worden verzonden als G3-lijn wordt gebruikt (G3-2)

• 0: Niet detecteren (Uit)

• 1: Detecteren (Aan)

Schakelaar: 22, Bit: 2

Kiestoon detecteren voordat faxberichten worden verzonden als G3-lijn wordt gebruikt (G3-3)

• 0: Niet detecteren (Uit)

• 1: Detecteren (Aan)

Schakelaar: 24, Bit: 0

Documenten die niet konden worden verzonden opslaan in het geheugen

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Een bestand opnieuw verzenden.

Schakelaar: 24, Bit: 1

Verstreken tijdsduur voordat documenten die niet konden worden verzonden, worden opgeslagen in het geheugen

• 0: 24 uur

• 1: 72 uur

Zie Een bestand opnieuw verzenden.

Schakelaar: 24, Bit: 2

Behoud de bestanden die in de Documentserver zijn opgeslagen, ongeacht de instellingen van [Aut. best.verw. in Document server] onder [Systeeminstellingen].

• 0: Nee

• 1: Ja

Schakelaar: 32, Bit: 0

Prioriteitsvolgorde selecteren voor het selecteren van een alternatief

• 0: Papieruitvoer prioriteit

<Prioriteitsvolgorde>

1. IP-faxbestemming

2. Faxnummer

3. Internetfax

4. E-mailadres

5. Map

• 1: Elektronische uitvoer prioriteit

<Prioriteitsvolgorde>

1. Internetfax

2. E-mailadres

3. Map

4. IP-faxbestemming

5. Faxnummer

Zie voor meer informatie:

Ontvangstfuncties

Doorsturen

Doorzenden per afzender

Persoonlijke boxen programmeren/wijzigen

Doorzendboxen programmeren/wijzigen

Schakelaar: 32, Bit: 4

Een ontvangen document al dan niet via G3-1 routeren

• 0: Nee

• 1: Ja

Zie Ontvangen documenten routeren met behulp van extra G3-lijnen.

Schakelaar: 32, Bit: 5

Een ontvangen document al dan niet via G3-2 routeren

• 0: Nee

• 1: Ja

Zie Ontvangen documenten routeren met behulp van extra G3-lijnen.

Schakelaar: 32, Bit: 6

Een ontvangen document al dan niet via G3-3 routeren

• 0: Nee

• 1: Ja

Zie Ontvangen documenten routeren met behulp van extra G3-lijnen.

Schakelaar: 34, Bit: 0

Gatekeeper gebruiken bij IP-fax

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Overzicht van IP-faxfunctie.

Schakelaar: 34, Bit: 1

SIP-server gebruiken bij IP-fax

• 0: Uit

• 1: Aan

Zie Overzicht van IP-faxfunctie.

Schakelaar: 35, Bit: 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0

Interval voor opnieuw kiezen van het verzenden van een back-upbestand

• 00000000: 0 minu(u)t(en) – 11111111: 255 minu(u)t(en)

Schakelaar: 36, Bit: 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0

Maximum aantal keren opnieuw kiezen voor het verzenden van een back-upbestand

• 00000000/00000001: 1 keer – 11111110/11111111: 254 keer

Schakelaar: 37, Bit: 0

Stoppen met het verzenden van een back-upbestand als de bestemmingsmap vol raakt wanneer het apparaat bezig is met het verzenden van een faxbericht of back-upbestand of deze gaat verzenden

• 0: Nee

• 1: Ja

Zie Verzendinstellingen en Maximumwaarden.

Schakelaar: 37, Bit: 3, 2

Geef op of het back-upbestand wel of niet moet worden afgedrukt tezamen met het verzendstoringsrapport wanneer het verzenden van een back-upbestand mislukt

• 00: Niet afdrukken

• 01: Alleen de eerste pagina afdrukken

• 10: Gehele bestand afdrukken

Schakelaar: 37, Bit: 4

Weergave van de afzendergegevens in de bestandsnaam van documenten die worden doorgezonden naar mapbestemmingen

• 0: Uit

• 1: Aan

Schakelaar: 37, Bit: 5

Specificeer of de bestandsnamen van documenten die worden doorgezonden naar mapbestemmingen wel of niet moeten worden beperkt tot gewone tekens

• 0: Uit

• 1: Aan

Schakelaar: 37, Bit: 6

Bij gebruik van de functie Fax op afstand geeft het subapparaat een geluidssignaal om u te laten weten wanneer het een ontvangen document heeft afgedrukt.

Als u "Aan" hebt opgegeven, geeft het apparaat een geluidssignaal overeenkomstig de instelling van [Paneel toetsgeluid] onder [Systeeminstellingen].

• 0: Aan

• 1: Uit

Zie voor meer informatie:

Ontvangen bestanden afdrukken vanaf het subapparaat

Snel aan de slag

Schakelaar: 38, Bit: 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0

Het maximale aantal pogingen tot verzending dat het apparaat onderneemt voordat bepaald wordt dat een fax niet kan worden doorgestuurd van een afzender (waaronder speciale afzenders) naar een mapbestemming

• 00000000/00000001: 1 keer – 1111110/11111111: 254 keer

Schakelaar: 39, Bit: 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0

Tijd (in minuten) tussen de pogingen de taak opnieuw te verzenden nadat het doorsturen van een fax van een afzender (waaronder speciale afzenders) naar een mapbestemming is mislukt

• 00000000: 0 minu(u)t(en) – 11111111: 255 minu(u)t(en)

Schakelaar: 40, Bit: 0

Hiermee wordt opgegeven of de oudste faxen moeten worden afgedrukt en verwijderd wanneer zich een fout voordoet, zodat opslagruimte voor nieuwe faxen kan worden gecreëerd.

• 0: Aan

• 1: Uit

Zie Faxen automatisch verwijderen of geen faxen meer ontvangen in het geval van een opslagprobleem.

Schakelaar: 45, Bit: 2

Bestandsindeling voor bestanden die worden verzonden naar e-mailadressen en mappen die zijn geregistreerd als doorsturen, bestemmingen van back-upbestanden, ontvangers voor Persoonlijke box of eindontvangers voor Doorzendbox

Deze functie is beschikbaar als "PDF" is geselecteerd als de bestandsindeling voor bestanden die worden verzonden naar e-mailadressen en mappen voor gebruikersparameter (schakelaar 21, bit 3).

• 0: PDF

• 1: PDF/A

Zie voor meer informatie:

Ontvangen documenten met een SUB-code routeren

Ontvangen documenten verzenden

Ontvangen documenten doorzenden

Verzendinstellingen

Verwante onderwerpen

De gebruikerparameters wijzigen