Herkennen van lege pagina's

Als u de ADF gebruikt om originelen te scannen, hoort u een alarmsignaal als de gescande pagina leeg of bijna leeg is.

Deze functie waarschuwt u als een origineel met de verkeerde zijde op de scanner is geplaatst.

Wanneer een lege pagina wordt waargenomen

Er klinkt een alarmsignaal en er verschijnt enkele seconden een bericht. Druk op [Afsluit.].

Het verzenden of scannen annuleren

Druk op de [Stop]-knop.

Het verzenden of scannen van documenten wordt niet automatisch door het apparaat onderbroken, ook niet als er een lege pagina wordt waargenomen.

U kunt deze functie in- of uitschakelen met de gebruikersparameters (schakelaar 11, bit 2). Zie Parameterinstellingen.

Regio A pictogram(voornamelijk in Aziƫ)

Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

Opmerking

• De functie 'blanco vellen herkennen' werkt niet voor de tweede en daarop volgende pagina's.

• Het apparaat kan geen blanco vellen herkennen als de gebruiker het apparaat met de toets [Voorvertoning] in de voorvertoningsmodus heeft gezet.

• De waarschuwing verschilt afhankelijk van het aantal te scannen pagina's en van de verzendmethode.