Communicatieresultaatrapport (Geheugenverzending)

Dit rapport wordt afgedrukt als een geheugenverzending is voltooid, zodat u het resultaat van de verzending kunt controleren.

U kunt deze functie in- of uitschakelen met de gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 0) in het menu Faxeigenschappen. Zie Parameterinstellingen.

Opmerking

• De kolom Pagina('s) bevat het totale aantal pagina's. In de kolom 'Niet verzonden pagina's' wordt het aantal pagina's aangegeven dat niet kon worden verzonden.

• "--" geeft aan dat het e-mailbericht of internetfaxdocument was gestuurd naar de e-mailserver die in dit apparaat is geprogrammeerd. Dit betekent echter niet dat het e-mailbericht ook is afgeleverd.

• Als er twee of meer bestemmingen zijn aangegeven, wordt dit rapport afgedrukt nadat het faxdocument naar alle bestemmingen is verstuurd.