Het opslagrapport van documenten in het geheugen controleren (geheugenopslagrapport)

Dit rapport wordt afgedrukt nadat een origineel in het geheugen is opgeslagen. Dit is handig als u de inhoud en de bestemmingen van opgeslagen originelen wilt controleren.

U kunt dit rapport in- of uitschakelen met de gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 2) in het menu Faxeigenschappen. Zie Parameterinstellingen.

Opmerking

• Als het apparaat niet is ingesteld om dit rapport af te drukken, wordt het toch afgedrukt als een origineel niet kon worden opgeslagen.

• Als u Parallelle geheugenverzending gebruikt, wordt het geheugenopslagrapport niet afgedrukt.