Ontvangen documenten routeren met behulp van extra G3-lijnen

U kunt ontvangen documenten naar vooraf geregistreerde bestemmingen routeren op basis van de lijn die voor de ontvangst is gebruikt.

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u vooraf de volgende instellingen registreren:

Voor G3-1-lijn

• Registreer een persoonlijke box of doorzendbox met SUB-code "1" en registreer een ontvanger of ontvangststation.

• Selecteer "Aan" voor gebruikersparameter (schakelaar 32, bit 4).

Voor G3-2-lijn

• Registreer een persoonlijke box of doorzendbox met SUB-code "2" en registreer een ontvanger of ontvangststation.

• Selecteer "Aan" voor gebruikersparameter (schakelaar 32, bit 5).

Voor G3-3-lijn

• Registreer een persoonlijke box of doorzendbox met SUB-code "3" en registreer een ontvanger of ontvangststation.

• Selecteer "Aan" voor gebruikersparameter (schakelaar 32, bit 6).

U kunt de fax-, IP-fax-, internetfax-, e-mail- of mapbestemming als routeringsbestemming registreren.

Voor meer informatie over persoonlijke boxen en doorzendboxen, zie Boxinstellingen.

Voor meer informatie over parameterinstellingen, zie Parameterinstellingen.

Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

Opmerking

• Deze functie is niet beschikbaar wanneer u de netwerkbezorgingsserver instelt als de afleverbestemming voor ontvangen documenten.

• Wanneer het gekozen nummer overeenkomt met de in de Persoonlijke box geprogrammeerde SUB-code in het geval dat de bestemmingen niet zijn geprogrammeerd, werkt deze functie niet.

• Documenten die via internetfax en IP-fax zijn ontvangen, kunnen niet worden gerouterd.