Direct TX-resultatenrapport (Directe verzending)

Als u dit rapport inschakelt, wordt er na iedere directe verzending een rapport afgedrukt, zodat u kunt controleren of de verzending al dan niet is geslaagd.

Als het apparaat is ingesteld om dit rapport niet af te drukken en het faxdocument niet succesvol kon worden verzonden, wordt het foutrapport afgedrukt.

U kunt het verzenden van dit rapport in- of uitschakelen met de gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 5) in het menu Faxeigenschappen. Zie Parameterinstellingen.

Opmerking

• Als de pagina succesvol is verzonden, wordt in de kolom 'Pagina' het totale aantal pagina's aangegeven dat is verzonden.