Twee originelen combineren

Wanneer twee documenten met hetzelfde formaat en richting na elkaar worden ontvangen, worden deze op een enkel vel afgedrukt als u deze functie aanzet. Hiermee kunt u besparen op papier.

Illustratie van Twee originelen combineren

U kunt deze functie in- of uitschakelen met de gebruikersparameter (schakelaar 10, bit 1) in het menu Faxeigenschappen. Zie Parameterinstellingen.

Deze functie maakt gebruik van Geheugenontvangst.

Opmerking

• Deze functie werkt niet met documenten die groter zijn dan A5Staand, B5 JISStaand, A4Staand, 81/2 × 11Staand of 81/2 × 51/2Staand. Indien er papier van A5Staand, B5 JISStaand, A4Staand, 81/2 × 11Staand of 81/2 × 51/2Staand-formaat is geplaatst in het apparaat, wordt elke pagina van het ontvangen document op een enkel vel afgedrukt. Indien er papier van A5Liggend, B5 JISLiggend, A4Liggend, 81/2 × 11Liggend of 81/2 × 51/2Liggend-formaat is geplaatst in het apparaat, wordt elke pagina van het document gedraaid en afgedrukt op een enkel vel.

• Als papier met een formaat en richting gelijk aan die van het ontvangen document beschikbaar is, is Twee originelen combineren niet mogelijk.

• Als 'Twee originelen combineren' en 2-zijdig afdrukken tegelijkertijd worden geselecteerd, krijgt 2-zijdig afdrukken prioriteit en wordt 'Twee originelen combineren' geannuleerd.