Faxdocumenten verzenden vanaf computers

U kunt een document verzenden dat met een Windows-toepassing is gemaakt vanaf een computer die is aangesloten op het apparaat naar een ander faxapparaat.

Sluit computers aan op het apparaat via een parallelle poort, LAN, wireless LAN of USB 2.0.

Illustratie van het verzenden van faxdocumenten vanaf computers

Belangrijk

• Fouten die optreden wanneer het apparaat als LAN-fax wordt gebruikt, worden niet op de computer weergegeven. Controleer op fouten met Web Image Monitor. Zie de help-functie van Web Image Monitor.

Opmerking

• Wij raden u aan Web Image Monitor te gebruiken in dezelfde netwerkomgeving als dit apparaat. Als u dit niet doet, wordt de webbrowser mogelijk niet geopend en kan er een fout optreden.