Faxkoptekst

Wanneer de faxkoptekst is ingeschakeld, wordt de opgeslagen naam afgedrukt op het papier van de ontvanger.

Registratie van de faxkoptekst

U moet de faxkoptekst vooraf registreren in [Fax-informatie programmeren] in het menu Faxeigenschappen.

U kunt tien faxkopteksten opslaan (om af te drukken).

Zie Faxinformatie registreren voor meer informatie over het registreren van een faxkoptekst.

Afdrukpositie van de faxkoptekst

De faxkoptekst wordt afgedrukt op de zijde van het papier dat zich links van u bevindt wanneer u de documenten op de glasplaat of in de ADF plaatst. De faxkoptekst wordt echter ook 90 graden gedraaid afgedrukt wanneer een A4, 81/2 × 11 origineel is geplaatst in de staande afdrukrichting (Staand).

Als u het adresboek gebruikt om een bestemming op te geven, worden de faxkoptekstinstellingen toegepast zoals die voor elke bestemming in het adresboek zijn geconfigureerd.

Gebruik deze procedure om faxkoptekstinstellingen op te geven wanneer u een bestemming handmatig invoert of wanneer u vanuit het adresboek de bestemming [Optie-instelling bij TX] opgeeft voor [Faxkoptekst].

Belangrijk

• Pictogram regio B(hoofdzakelijk Noord-Amerika)
    In de Verenigde Staten moet de koptekst van de fax het telefoonnummer bevatten van de lijn waarop uw apparaat is aangesloten. Dit wordt in elke koptekst afgedrukt van elke pagina die u verstuurt. Vereist in de Verenigde Staten.

1Druk op [TX modus].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer [Opties instellen].

3Druk op [Faxkoptekst afdruk.].

4Controleer of [Instellen] is geselecteerd.

5Druk op [Faxkoptekst] en selecteer vervolgens de gewenste faxkoptekst.

6Druk vier keer op [OK].

Opmerking

• U kunt opgeven of de datum, faxkoptekstnamen, bestandsnummers of paginanummers worden afgedrukt door hun respectievelijke gebruikersparameters te wijzigen (schakelaar 18, bit 3, 2, 1, 0) in het menu Faxeigenschappen. Zie Parameterinstellingen.

• Wanneer u Parallelle geheugenverzending gebruikt, wordt alleen het paginanummer in de koptekst van de fax afgedrukt; het totaal aantal originelen wordt niet afgedrukt.

• Pictogram regio A(hoofdzakelijk Europa en Azië)
    In sommige gevallen wilt u misschien een fax zonder koptekst versturen. Schakel hiervoor de faxkoptekst uit.

• Pictogram regio B(hoofdzakelijk Noord-Amerika)
    In de Verenigde Staten bent u wettelijk verplicht om uw telefoonnummer in de faxkoptekst op te nemen. Registreer het telefoonnummer (eigen faxnummer) en schakel Faxkoptekst afdrukken in met gebruikersparameters (schakel 18, bit 1) in het menu Faxeigenschappen.