De verzendresultaten bekijken

Gebruik deze functie om de verzendresultaten van het apparaat weer te geven.

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer [Status Verzendbestand].

3Controleer de verzendresultaten.

Wanneer een faxdocument verzonden is, wordt bij "Bestemming" het eigen faxnummer of de eigen naam van de ontvanger weergegeven.

Wanneer een internetfax of e-mailbericht wordt verzonden, wordt het e-mailadres of de naam die is geprogrammeerd in het adresboek weergegeven.

4Druk twee keer op [Afsluit.].

Opmerking

• Alleen de verzendresultaten van de laatste communicaties worden weergegeven. Voor het maximum aantal communicatieresultaten dat u op dit apparaat kunt controleren, zie Maximumwaarden.

• Wanneer een verzending wordt voltooid terwijl u deze functie gebruikt, verschijnt het verzendresultaat niet. Om het laatste resultaat te bekijken, sluit u Status Verzendbestand af en probeert u het opnieuw.

• Als documenten vanaf de computer zijn verzonden naar het apparaat, verschijnt "--LAN-Fax -->". Om te controleren of de documenten zijn verzonden naar de ontvanger, controleert u hetzelfde bestandsnummer.

• Er wordt een coderingssymbool weergegeven in de kolommen voor routeren/doorsturen van gecodeerde e-mailberichten.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen wordt de bestemming mogelijk weergegeven als Sterretje.