Journaal per e-mail verzenden

Gebruik deze functie om het journaal te verzenden naar het e-mailadres van de beheerder.

Het journaal wordt automatisch na 50 communicaties verzonden. Het journaal wordt in CSV-indeling bijgevoegd.

Als u het journaal per e-mail wilt verzenden, moet u de gebruikersparameter (schakelaar 21, bit 4) instellen in het menu Faxeigenschappen. Zie Parameterinstellingen.

Belangrijk

• Dit apparaat slaat geen verzonden CSV-bestanden op. Het wordt aanbevolen dat u het e-mailadres van de beheerder extra controleert voordat u het journaal stuurt. Als het e-mailadres van de beheerder niet correct is, kan uw belangrijke journaal verloren raken. Verzonden CSV-bestanden blijven niet bewaard op het faxapparaat.

Opmerking

• Als het adres van de beheerder niet klopt, kan het zijn dat u niet over het journaal zult kunnen beschikken.

• Als het niet lukt het journaal als e-mail te verzenden, wordt het journaal afgedrukt.

• De naam van een aangehecht CSV-bestand is "JOURNAALplusjaar, maand, dag, uren, minuten". Bijvoorbeeld: de bestandsnaam van het bestand dat werd verzonden op 20 december 20XX om 14:40 is "JOURNAAL20XX12201440.csv".

• Het onderwerp van een journaal dat per e-mail wordt verzonden begint met "Journaal".

• Bevestig het e-mailadres van de beheerder met behulp van 'E-mailadres beheerder' onder systeeminstellingen. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.