Documenten afdrukken

Deze documentatie omschrijft de specifieke printerfuncties en -menu's, die worden toegevoegd door het installeren van het PPD-bestand.

Elke printerfunctie kan ingesteld worden met behulp van de pictogrammen [Menu:] op het tabblad [Uitgebreide Instelling] onder Windows, of het afdrukdialoogvenster onder Mac OS X.

Windows XP en Mac OS X 10.5 worden gebruikt als voorbeelden van hun besturingssysteemfamilies. Procedures voor andere versies van deze besturingssystemen kunnen enigszins verschillen.

Verwante onderwerpen

Taaksoort
Gebruikerscode
Richting
180 graden roteren
Kopieën
Papierformaat
Verkleinen/vergroten
Papierbron
Papiersoort
Aanpassen aan papierformaat
Pagina's per vel/Boekje
Indeling
Rand voor binden van boekje
Paginavolgorde
Rand tekenen
Dubbelzijdig afdrukken
Resolutie
Dithering
Gladstrijken afbeelding
Afdrukmodus/Toner besparen
Bestemming / uitvoerlade
Sorteren
Uitvoervolgorde pagina
Gewijzigde afdrukrichting
Nieten
Perforeren
Watermerken
Watermerk tekst
Watermerk Lettertype
Watermerk Grootte
Watermerk Hoek
Watermerk Stijl