Aanpassen aan papierformaat

Als het formaat van het document en het papierformaat van elkaar verschillen, kunt u instellen of u het afdrukken wilt aanpassen aan het papierformaat.

De volgende tabel laat zien waar u deze functie kunt selecteren.

Windows

[Aanpassen aan papier:] wordt weergegeven in het menu [Papier] van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren].

Mac OS X

[Fit to Paper] wordt weergegeven onder [General 1] in de lijst [Feature Sets:] in [Printer Features] van het afdrukvenster.

Gebruiker vragen

Het documentformaat wordt ongewijzigd afgedrukt.

Dichtstbijzijnde formaat en schalen

Als het papierformaat kleiner is dan het geselecteerde papierformaat verkleint het printerstuurprogramma het afdrukformaat.

Als het papierformaat groter is dan het geselecteerde papierformaat, dan wordt de afdruk niet aangepast aan het papierformaat.

Dichtstbijzijnde formaat en bijsnijden

Het afdrukken wordt uitgevoerd, ongeacht eventuele verschillen tussen het geselecteerde en het werkelijke papierformaat. De afdrukuitvoer wordt echter niet aan het papierformaat aangepast.