HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
PostScript3 Supplement
Lees dit eerst
Windows-configuratie
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de printerstuurprogramma's installeert en configureert voor gebruik met het Windows-besturingssysteem.
Configuratie Mac OS
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u de printerstuurprogramma's installeert en configureert voor gebruik met het besturingssysteem Mac OS X.
Het gebruik van het PostScript 3-printerstuurprogramma
In dit hoofdstuk worden de afdrukfuncties en geavanceerde eigenschappen van het PostScript 3-printerstuurprogramma toegelicht.
Bijlage