Printerinstellingen opgeven - Snelkeuzes

In dit deel wordt uitgelegd hoe u snelkeuzes kunt registreren en kunt gebruiken.

Elke functie die in dit hoofdstuk wordt uitgelegd, is op voorhand geconfigureerd en geregistreerd onder [Snelkeuzelijst:] op het tabblad [Snelkeuzes].

U kunt de relevante instelling toepassen door gewoon op de naam van de snelkeuze te klikken. Hierdoor kunt u onjuiste instellingen en misdrukken voorkomen.

Snelkeuzes kunnen naar wens worden toegevoegd, aangepast en verwijderd. Door geregistreerde snelkeuzes te gebruiken, kunnen gebruikers die geen grondige kennis bezitten van het printerstuurprogramma op een eenvoudige manier gebruikmaken van geavanceerde afdrukfuncties.

Volg de procedure om snelkeuzes te registreren.

1. Klik in het menu [File] van de toepassing op [Print].

Het dialoogvenster [Afdrukken] ([Print]) wordt weergegeven.

2. Selecteer het apparaat en open het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren...] wordt weergegeven.

3. Specificeer de door u gewenste instellingen.

4. Klik op [Huidige instellingen registr...]. Voer een naam en opmerking die de instelling omschrijft in en klik dan op [OK].

Het onlangs geregistreerde pictogram verschijnt met de geregistreerde naam in het gebied [Snelkeuzelijst:].

5. Klik op [OK].