Verkleinen/vergroten

Gebruik deze functie om een schaalmodus op te geven om het afdrukformaat van documenten te verkleinen of te vergroten.

De volgende tabel laat zien waar u deze functie kunt selecteren.

Windows

[Verkleinen/Vergroten] wordt weergegeven in het menu [Standaard] van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren].

Mac OS X

Deze functie is niet beschikbaar.

Voor Windows kunt u de volgende onderdelen selecteren:

Uit

Hiermee wordt het document afgedrukt in het oorspronkelijke formaat.

Aanpassen aan afdrukformaat

Hiermee wordt het document afgedrukt op een grotere of kleinere schaal, zodat het op het opgegeven papierformaat past.

Zoom

Hiermee wordt het document met een opgegeven reproductieverhouding afgedrukt.