Dithering

Hiermee kunt u de weergavemodus voor afbeeldingen instellen (Image Rendering).

De volgende tabel laat zien waar u deze functie kunt selecteren.

Windows

[Dithering:] wordt weergegeven in het menu [Afdrukkwaliteit] van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren].

Mac OS X

[Dithering:] wordt weergegeven onder [General 1] in de lijst [Feature Sets:] bij [Printer Features] in het dialoogvenster Afdrukken.

U kunt de volgende items instellen:

Automatisch(Windows)/ Auto(Mac)

Met deze functie kunt u automatisch de beste afbeeldingsweergave instellen op basis van het uiterlijk van het document dat u wilt afdrukken.

Fotografisch

Als u deze functie selecteert, wordt de afbeeldingsweergave toegepast die geschikt is voor foto's.

Tekst

Als u deze functie selecteert, wordt de afbeeldingsweergave toegepast die geschikt is voor tekst.

Gebruikersinstelling

Met deze instelling kunt u afbeeldingen afdrukken in halftone die u heeft gedownload vanuit uw programma.