Pagina's per vel/Boekje

Gebruik deze functie om het aantal pagina's op te geven dat u op één enkel vel papier wilt afdrukken. Onder het Windows-besturingssysteem kunt u ook opgeven dat u als een boekje wilt afdrukken.

De volgende tabel laat zien waar u deze functie kunt selecteren.

Windows

[Boekje:] wordt weergegeven in het menu [Bewerken] van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren].

Als u als een boekje wilt afdrukken, selecteert u [Boekje:] in de lijst [Paginavolgorde:].

Mac OS X

[Pages per Sheet:] wordt weergegeven bij [Layout] in het dialoogvenster Afdrukken.

Afdrukken als een boekje is niet beschikbaar.