Gebruikerscode

Gebruik deze functie om een gebruikerscode in te stellen voor logboekdoeleinden.

Voer een gebruikerscode in van maximaal acht cijfers. Een gebruikerscode staat voor een gebruikersgroep en stelt u in staat om het aantal vellen te controleren dat onder elke code is afgedrukt met SmartDeviceMonitor voor Admin.

De volgende tabel laat zien waar u deze functie kunt selecteren.

Windows

Typ een gebruikerscode in het vak [Gebruikerscode:] in het menu [Taaksetup] van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in.

Mac OS X

Schakel het selectievakje [Enable User Code] in en typ een gebruikerscode in het vak [User Code:] in [Job Log] van het afdrukvenster.