HandleidingenHelp
Handleidingen
Over dit apparaat
In deze handleiding vindt u uitleg over de verscheidene functies van het apparaat. Deze handleiding beschrijft het bedieningspaneel, de voorbereidingen die moeten worden genomen voor het gebruik van het apparaat, hoe u tekst kunt invoeren, hoe u de meegeleverde cd-roms kunt installeren en hoe u papier, toner, nietjes en andere verbruiksartikelen kunt vervangen.
Problemen oplossen
Bevat tips voor het oplossen van veelvoorkomende gebruiksproblemen.
Kopieer- en Document Serverhandleiding
Beschrijft de functies en bewerkingen van het kopieerapparaat en de documentserver. Raadpleeg deze handleiding ook indien u uitleg wenst over het plaatsen van de originelen.
Faxhandleiding
Beschrijft de functies en bewerkingen van het faxapparaat.
Printerhandleiding
Geeft uitleg over de functies en werking van de printer.
Scannerhandleiding
Geeft uitleg over scannerfuncties en -bewerkingen.
Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen
Hier wordt uitgelegd hoe u het apparaat aansluit op een netwerk, hoe u het apparaat in een netwerkomgeving configureert en gebruikt en hoe u de meegeleverde software gebruikt. Er wordt ook in uitgelegd hoe u de Gebruikersinstellingen wijzigt en hoe u informatie registreert in het Adresboek.
PostScript3 Supplement
Uitleg over het instellen en gebruiken van PostScript 3.
VM Card Apparaathandleiding Geavanceerde eigenschapinstellingen
Geeft uitleg over hoe de geavanceerde eigenschapinstellingen op het apparaat kunnen worden ingesteld.
VM Card Webhandleiding Geavanceerde eigenschapinstellingen
In deze gids leest u hoe u de geavanceerde eigenschappen kunt instellen met Web Image Monitor.