Functies waarvoor optionele configuraties vereist zijn

Wanneer er opties worden geïnstalleerd, kunnen de functies en interface van dit apparaat worden uitgebreid.

• De opties die kunnen worden geïnstalleerd, verschillen per model.

Apparaatopties

Faxfuncties

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

Voor faxfuncties is de optionele faxeenheid vereist wanneer u een IM C300 gebruikt.

Functie/Verwijzing

Optie

Lade voor regels opgeven

De uitvoerlade opgeven waar ontvangen pagina's moeten worden afgeleverd

Interne lade 2

Fax op afstand*1

Overzicht van de functie Fax op afstand

Faxverbindingseenheid

*1 Een subapparaat dat geen faxfunctie heeft, kan een fax versturen en ontvangen met de faxfunctie van het hoofdapparaat die met het netwerk is verbonden. Deze functie is beschikbaar wanneer de faxconnectie-eenheden zijn geïnstalleerd in de hoofd- en subapparaten.