Een IEEE 1284-kabel aansluiten

U kunt een IEEE 1284-interfacekabel gebruiken om het apparaat op een computer aan te sluiten.

Gebruik een IEEE 1284-kabel met gegarandeerde prestaties voor de hostcomputer en met een lengte van 5 m (197 inch) of korter.

Belangrijk

1Zet de computer uit

2Schakel het apparaat uit.

Controleer of de aan/uit-indicator op het bedieningspaneel uit is.

De stroom in-/uitschakelen

Afbeelding van bedieningspaneel

3Sluit de IEEE 1284-kabel aan op de IEEE 1284-interface van het apparaat.

Afbeelding van het aansluiten van de IEEE1284-interfacekabel

Het is mogelijk dat u een conversieadapter moet gebruiken om de kabel op de interface van het apparaat aan te sluiten.

4Sluit de IEEE 1284-interfacekabel aan op de computer.

5Zet het apparaat aan.

6Zet de computer aan.

Als de computer aangezet wordt, wordt mogelijk het installatiescherm van het printerstuurprogramma weergegeven in Windows. Klik in dit geval op [Annuleren] op het scherm.