De uitvoerlade opgeven waar ontvangen pagina's moeten worden afgeleverd

Om het sorteren van ontvangen pagina's makkelijker te maken, kunt opgeven in welke lade de pagina's worden afgeleverd voor telefoonlijn, internetfax en IP-fax.

Belangrijk

Opmerking

• Wanneer u de finisher opgeeft als de uitvoerlade waar de vellen worden afgeleverd, verzamelt het apparaat de pagina's door de vellen van elke set kopieën naar voren of achteren te schuiven, zodat ze gemakkelijker te onderscheiden zijn.

• Het document dat via cloudfax is ontvangen wordt afgeleverd in de uitvoerlade die is opgegeven voor de ontvangst van internetfax.

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Faxeigenschappen] op het scherm Instellingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Ontvangstinstellingen][Afdruktinstellingen ontvangstbestand][Lade voor lijnen opgeven].

4Druk op [Aan] en selecteer de lade voor het uitgevoerde papier.

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op [OK].

6Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.