Originelen van gemengde formaten kopiëren Pictogram regio B(voornamelijk Noord-Amerika)

U kunt een combinatie van originelen van 81/2 × 11Landscape (LT) en 81/2 × 14Landscape (LG) tegelijkertijd in de ADF plaatsen en deze kopiëren (Gemengde Letter/Legal-formaten).

U kunt deze functie gebruiken wanneer u op 100% vanaf de automatische documentinvoer kopieert.

Belangrijk

• Wanneer er originelen van verschillende formaten in de ADF worden geplaatst zonder dat u [Gemengde Letter/Legal-formaten] opgeeft, loopt het papier mogelijk vast of worden delen van het origineel mogelijk niet gekopieerd.

1Plaats van te voren papier van 81/2 × 11Landscape en 81/2 × 14Landscape in de laden.

2Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Origineelformaat] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de toets niet wordt weergegeven, selecteert u deze in [Origineelinstelling].

4Druk op [Gemengde Letter/Legal-formaten].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Selecteer een papierlade die papier van 81/2 × 11Liggend of 81/2 × 14Liggend-formaat bevat.

6Plaats het origineel in de ADF.

Lijn de linkerranden van het origineel uit.

Wanneer u [Gemengde Letter/Legal-formaten] en [EnkelzijdigDubbelzijdig] combineert, dient u een origineel van hetzelfde formaat te plaatsen voor de voor- en achterkant. Als het formaat van het origineel niet gelijk kan zijn, plaatst u een leeg vel ter aanpassing.

7Druk op [Starten].

Opmerking

• Afdrukken of lezen duurt langer.