Apparaatopties

Informatie over de functie van externe apparaatopties

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen

(1) Opties die op de scanner zijn gemonteerd

pictogram Regio A (voornamelijk Europa)

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen

Nr.

Optie

Beschrijving

1

Detectie-eenheid voor dubbele invoer in ADF

Detecteert of er twee originele documenten worden ingevoerd wanneer ze in de ADF worden geplaatst.

Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen

Nr.

Optie

Beschrijving

1

Detectie-eenheid voor dubbele invoer in ADF

Detecteert of er twee originele documenten worden ingevoerd wanneer ze in de ADF worden geplaatst.

(2) Opties die worden gemonteerd in het papieruitvoergebied van het apparaat

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen

Nr.

Optie

Beschrijving

1

Interne lade 2*1

Geef de uitvoerlade op voor de functie (bijvoorbeeld kopiëren of faxen) die aan de interne lade 1 is toegevoegd. Gekopieerd/afgedrukt papier of faxberichten worden met de onderkant naar boven afgeleverd.

*1 Kan niet worden gemonteerd op de IM C400SRF-serie. (Pictorgram Regio A(voornamelijk Europa)/Pictogram Regio B (voornamelijk Noord-Amerika))

(3) Opties gemonteerd aan het zijpaneel van het apparaat

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen

Nr.

Optie

Beschrijving

1

Kaartlezer

Houd een IC-kaart boven de kaartlezer om in te loggen op het apparaat.

Inloggen via het bedieningspaneel

(4) Opties die aan de onderkant van het apparaat worden gemonteerd

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen

Nr.

Optie

Beschrijving

1

Papierlade-eenheid

Hierin wordt het papier geplaatst. U kunt tot 550 vellen papier plaatsen.

U kunt maximaal drie papierladen aansluiten wanneer het apparaat op de grond staat of op een tafel met zwenkwielen, en maximaal twee papierladen als het apparaat op een gewone tafel staat.

2

Tafel met zwenkwielen voor lade-eenheid

Om de papierlade-eenheid voor 500 vellen te gebruiken, moet de tafel met zwenkwielen worden geïnstalleerd. Hiermee kunt u het apparaat eenvoudig verplaatsen.

Functieoverzicht van interne apparaatopties

• Faxeenheid (Pictogram regio A(voornamelijk Europa en Azië))

Dit onderdeel bevat de faxfunctie van het apparaat.

• PostScript 3-eenheid

Hiermee kunt u afdrukken met het originele Adobe PostScript 3.

• OCR-eenheid

Gebruikt optische herkenning om de gescande originelen te herkennen en maakt een PDF waarin de tekstgegevens zijn ingesloten.

• XPS-kaart (Pictogram regio A(voornamelijk Asia)/Pictogram regio B(voornamelijk Noord-Amerika))

Hiermee kunt u rechtstreeks XPS-bestanden afdrukken.

• PictBridge-kaart

Hiermee kunt u rechtstreeks foto's afdrukken die gemaakt zijn met een digitale PictBridge-camera.

• Apparaatserveroptie

Hiermee kunt u een Ethernet-poort aan de printer toevoegen. Hiermee kunt u afdrukken met behulp van de afdrukfunctie via een netwerk anders dan het netwerk waarmee het apparaat is verbonden.

• IEEE 1284-interfacekaart

Hiermee kunt u het apparaat aansluiten op een IEEE 1284-kabel.

• Draadloze LAN-kaart

Hiermee kunt u via een draadloze LAN-verbinding communiceren.

• File Format Converter

Hiermee kunt u de documenten op de computer downloaden die op de documentserver zijn opgeslagen.

• Verbeterde beveiliging HDD (Pictorgram Regio A(voornamelijk Europa)/ Pictogram Regio B (voornamelijk Noord-Amerika))

Hiermee verbetert u de beveiliging van de harde schijf met behulp van een coderingsfunctie die voldoet aan FIPS 140-2.

• Faxverbindingseenheid

Hiermee kunt u faxen verzenden en ontvangen via een ander apparaat dat uitgerust is met een faxeenheid.

• VM-kaart

Hiermee kunt u toepassingen installeren die compatibel zijn met het platform Embedded Software Architecture.

Om de functies van dit apparaat uit te breiden, kunnen er verschillende Java-toepassingen worden toegevoegd.

Opmerking

• Slechts één van de volgende onderdelen kan worden geïnstalleerd: IEEE 1284-kaart, verbeterde draadloos-LAN-kaart, File Format Converter of een verbeterde afdrukserver.

• Slechts een van de volgende opties kan op het apparaat worden geïnstalleerd: HDD en Enhanced Security HDD.

• U kunt de Ethernet-interface en draadloos-LAN-kaart niet tegelijkertijd gebruiken.