Een LAN-kabel aansluiten

Gebruik een LAN-kabel die 1000BASE-T, 100BASE-TX en 10BASE-T ondersteunt om het apparaat met het netwerk te verbinden.

Een LAN-kabel op de Ethernet-interface aansluiten

1Schakel het apparaat uit.

Controleer of de aan/uit-indicator op het bedieningspaneel uit is.

De stroom in-/uitschakelen

Afbeelding van bedieningspaneel

2De LAN-kabel aansluiten op de Ethernet-interface van het apparaat.

Afbeelding van het aansluiten van de Ethernet-kabel

3Sluit het andere einde van de LAN-kabel aan op een apparaat voor het verbinden met het netwerk, zoals een hub of een router.

4Zet het apparaat aan en controleer of de juiste LED-lampen branden op de Ethernet-interface.

Afbeelding van Gigabit Ethernet-poort

Als het apparaat met 10BASE-T op het netwerk is aangesloten, zullen de LED-lampen groen branden.

Afbeelding van Gigabit Ethernet-poort

Als het apparaat met 100BASE-TX op het netwerk is aangesloten, zullen de LED-lampen oranje branden.

Afbeelding van Gigabit Ethernet-poort

Als het apparaat met 1000BASE-T op het netwerk is aangesloten, zullen beide LED-lampen branden.

Een LAN-kabel op de optionele apparaatserver aansluiten

Belangrijk

1Maak een lus met een lengte van 3 cm (1,2 inch) () aan elk uiteinde van de LAN-kabel en verbind daarna de met het apparaat meegeleverde ferrietkern met elke lus.

Afbeelding van een Ethernet-kabel met ferrietkern

2Schakel het apparaat uit.

De stroom in-/uitschakelen

3Sluit de LAN-kabel aan op de Ethernet-poort van de optionele apparaatserver.

Afbeelding van een Gigabit Ethernet-poort illustratie met nummers en benoemingen

4Sluit het andere einde van de LAN-kabel aan op een apparaat voor het verbinden met het netwerk, zoals een hub of een router.

5Zet het apparaat aan en controleer of de juiste LED-lampen branden op de Ethernet-interface.

Afbeelding van Gigabit Ethernet-poort

Als het apparaat met 10BASE-T op het netwerk is aangesloten, zullen de LED-lampen groen branden.

Afbeelding van Gigabit Ethernet-poort

Als het apparaat met 100BASE-TX op het netwerk is aangesloten, zullen de LED-lampen oranje branden.

Afbeelding van Gigabit Ethernet-poort

Als het apparaat met 1000BASE-T op het netwerk is aangesloten, zullen beide LED-lampen branden.