Specialavsändare att hantera annorlunda

Detta avsnitt beskriver inställningarna för specialavsändare

Genom att programmera vissa avsändare i förväg kan du ställa in följande funktion för respektive avsändare:

Använd Eget namn eller Eget faxnummer för att programmera dina avsändare. Om avsändaren har en maskin från samma tillverkare ska du programmera ett Eget namn som redan har programmerats som en avsändare. Om maskinen inte är från samma tillverkare ska Eget faxnummer användas.

Du kan använda samma inställningar till alla programmerade nummer. Du kan sedan anpassa dessa inställningar för individuella nummer om så krävs med funktionen Registrering av specialavsändare.

Följande poster kan programmeras.

Obs

• Du kan inte programmera avsändare som specialavsändare om de inte har Eget namn eller Eget faxnummer programmerat.

• Maskinen kan inte skilja mellan dokumentmottagning av SEP-kod från specialavsändare.

• Du kan inte använda följande funktioner med Internetfax-mottagningar.

• Auktoriserad mottagning per avsändare

• Mottagningsfil, utskriftsantal per avsändare

• Minneslås per avsändare

• Du kan programmera upp till 24 tecken för avsändaren.

• För att använda Vidarekoppling, Skriv ut 2-sidigt eller Papperskassett med Internetfax-mottagning ska du programmera avsändarens e-postadress.

• Du kan kontrollera Eget namn och Eget faxnummer via journalen. Du kan kontrollera programmerade specialavsändare via den angivna avsändarlistan.