Vidarekoppling per avsändare

Detta avsnitt beskriver hur man anger Vidarekoppling.

Anges när en specialavsändare programmeras.

Viktigt

• En vidarekopplingsmottagare kan registreras för varje specialavsändare. För att registrera två eller fler vidarekopplingsmottagare, använd gruppmottagning. Dock kan maximalt 500 mottagare anges i en grupp.

1Tryck på [Vidarekopplar per avsändare].

2Välj [På] eller [Av].

Om du väljer [Av], fortsätt till steg 7.

Bild på användarpanelen

3Ange en slutmottagare med hjälp av mottagarlistan och tryck sedan på [OK].

Bild på användarpanelen

Tryck på knappen till vänster om displayen för att växla mottagare mellan faxnummer, Internetfax-mottagare, e-postadress och mappmottagare.

IP-faxmottagare visas i faxmottagarlistan.

4Tryck på [Säkerhet].

Om du inte vill ange säkerhetsfunktionen, fortsätt till steg 7.

Säkerhetsskyddet är inställt att använda S/MIME-autentisering. För mer information om de utökade säkerhetsfunktionerna, kontakta din administratör.

Bild på användarpanelen

5Välj säkerhetsfunktioner.

Bild på användarpanelen

För att ange kryptering för dokument som ska vidarekopplas, tryck [Kryptering]. För att använda krypteringsfunktionen måste adressen vara inlagd i adressboken och ha ett krypteringsalternativ aktiverat. För mer information om kryptering, kontakta din administratör.

För att bifoga en signatur till dokument som ska vidarekopplas, tryck på [Signatur]. För mer information om signatur, kontakta din administratör.

6Tryck på [OK].

7Tryck på [OK].

Obs

• Om du väljer [Samma som grundinst.] resulterar det i samma inställning som har gjorts för "Vidarekoppling" under "Mott.inst.".

• Om du har angett en e-postadress eller en mottagarmapp för vidarekoppling kan du ange filformatet som ska användas för vidarekoppling. Se "Parameterinställningar" (switch 21, bit3).

• Om du raderar en mottagare som har angetts som en vidarekopplingsmottagare från mottagarlistan, raderas inställningarna för den vidarekopplingsmottagaren så att de måste registreras igen. När en mottagare ändras skickas ett dokument till den nya mottagaren. Om det inte finns någon ny mottagare kan du ställa in vilken ny mottagare som ska vara den alternativa mottagaren. Se "Parameterinställningar" (switch 32, bit 0).

• Efter att ha utfört steg 7, ställ in "Vidarekoppling" för "Mott.inst." till "På".

• Välj [Kryptera alla] i krypteringsinställningarna så sänds krypterad e-post oavsett krypteringsinställningarna i [Säkerhet]. För mer information om kryptering, kontakta din administratör.

• Den elektroniska signaturen är begränsad på följande sätt beroende på S/MIME-inställningarna på webbläsaren. För mer information om den elektroniska signaturen, kontakta din administratör.

• Om [Ställ in individuellt] är inställt:

Du kan ställa in [Signatur] i [Säkerhet] och bifoga en elektronisk signatur till e-posten för varje utskick.

• Om [Använd inte signaturer] är inställt:

Även om du trycker på [Säkerhet] kommer inte [Signatur] att visas.

• Om [Använd signaturer] är inställt:

En elektronisk signatur bifogas när du skickar e-post. [Signatur]inställningen i [Säkerhet] kan inte avbrytas.