Ändra användarparametrarna

Detta avsnitt beskriver hur du ställer in parametrar.

Viktigt

• Tillgång till vissa användarparameterinställningar kan kräva tillval, eller att andra inställningar ska göras i förväg.

• Vi rekommenderar att du skriver ut och sparar listan med användarparameterinställningar när du programmerar eller ändrar en användarparameter.

• Ändra inte någon bit förutom de som visas på föregående sidor.

1Tryck på [Faxinställningar].

2Tryck på [Initialinställningar].

3Tryck på [Parameterinställningar].

4Välj det switchnummer som du vill ändra.

5Välj det bitnummer som du vill ändra.

När bitnumret trycks ned ändras det aktuella värdet till 1 eller 0.

Repetera från steg 5 för att ändra ett annat bitnummer för samma switch.

6Tryck på [OK].

Tryck på [Avbryt] för att avbryta inställningarna. Displayen återgår till den i steg 4.

7Repetera steg 4 till steg 5 för att ändra switchinställningarna.

8När alla inställningarna är klara, tryck på [Avsluta].

9Tryck på [Användarverktyg/Räknare].