Använda HTML-handböckerna

Denna sida förklarar hur du använder HTML-handböckerna.

# Skärmbildsexempel används.

Navigering på skärmen

1

Översta sidan

Klicka här för att visa startsidan.

2

Alla rubriker

Visar en lista som inkluderar handböckernas alla rubriker.

3

Innehåll

Visar handböckernas innehåll.

4

Bakåt

Återgår till den föregående sidan.

5

Föregående

Tar dig till den föregående sidan (enligt ordningen på rubrikerna).

6

Nästa

Tar dig till nästa sida (enligt ordningen på rubrikerna).

7

Gå till sidan

Tar dig till motsvarande HTML sida. (Understrykning indikerar hyperlänkar.)

8

Öppna ett nytt fönster

Öppnar motsvarande sida i ett nytt fönster.

9

Överst på sidan

Tar dig överst på den aktuella sidan.

# Om sidan innehåller referenser visas de längst ned på sidan.

Användbara funktioner

Användbara funktioner

1

Sök

Använd nyckelord för att söka efter det du vill fråga om. Kombinerad sökning med flera nyckelord är inte möjlig.
Sökresultat inklusive ett nyckelords synonymer visas också.

Visa sökresultat

När du söker på startsidan visas sökresultat från alla handböcker.

Visa sökresultat

2

Inställningar

Du kan ändra färgen på displayskärmen och dölja illustrationer.
Klicka på [OK] för att verkställa ändringarna.

Inställningsskärm

Symboler

I denna handbok används följande symboler:

Varning

Indikerar viktiga säkerhetsanvisningar.
Om dessa anvisningar ignoreras kan det leda till allvarliga skador eller livsfara. Var noga med att läsa dessa anvisningar.
De finns i avsnittet "Säkerhetsinformation" i Om den här maskinen.

Försiktighet

Indikerar viktiga säkerhetsanvisningar.
Om dessa anvisningar ignoreras kan det leda till mindre allvarliga skador eller smärre skador, eller skada på maskinen eller annan egendom. Var noga med att läsa dessa anvisningar.
De finns i avsnittet "Säkerhetsinformation" i Om den här maskinen.

Viktigt

Indikerar vissa punkter att ta hänsyn till när maskinen används, och förklaringar till troliga orsaker till felmatning av papper, skador på originalen eller dataförlust. Var noga med att läsa dessa förklaringar.

Anmärkning

Indikerar extra förklaringar om maskinens funktioner och instruktioner om hur du löser användarfel.

Hänvisning

Denna symbol är placerad i slutet av avsnitten.
Den indikerar var du kan hitta ytterligare relevant information.

Indikerar namnen på tangenter och knappar.