Programmera Initialinställning för en specialavsändare

Detta avsnitt beskriver hur du programmerar Initialinställning för en specialavsändare.

Programmera "Initialinställning" för en specialavsändare. Du kan även ange formatet på sidoinmatningsfacket.

1Tryck på [Faxinställningar].

2Tryck på [Mott.inst.].

3Tryck på [Programmera specialavsändare].

4Tryck på [Initialinställning].

Bild på användarpanelen

5Välj den funktion som du vill programmera.

Bild på användarpanelen

6För att programmera Auktoriserad mottagning och Specialmott.funktioner, tryck på [Auktoriserad mottagning] eller [Funktion för specialmottagning].

7Tryck på [På] eller [Av], och tryck sedan på [OK].

Bilden visar displayen för "Auktoriserad mottagning" som ett exempel.

Bild på användarpanelen

8För att programmera sidoinmatningsfackets pappersformat, tryck på [Format i sidoinmatningsfack].

Du kan välja ett format från [Auto avkänning], [Standardformat], eller [Anpassat format].

Om du väljer [Auto avkänning], fortsätt till steg 9 och 14.

Om du väljer [Standardformat], fortsätt till steg 9, 10 och 14.

Om du väljer [Anpassat format], fortsätt till steg 9 och 11 till 14.

9Välj det format som du vill programmera.

Bild på användarpanelen

Om du väljer [Standardformat], välj ett pappersformat som visas och fortsätt sedan till steg 14.

Om du väljer [Anpassat format], fortsätt till steg 11.

10Välj det format som du vill programmera från formaten som visas.

11Kontrollera att [Vertikal] är valt.

12Ange papperets vertikala format med siffertangenterna och tryck sedan på [bild].

Bild på användarpanelen

Ange ett vertikalt format från 100 mm (5,83") till 305 mm (12,0"). Du kan inte ange ett format som är mindre än 90 mm eller större än 305 mm.

Varje gång du trycker på [mm] eller [tum] växlar enheten mellan "mm" och "tum".

Om du anger en längd och ändrar mätenheten genom att trycka på [mm] eller [tum] konverteras den automatiskt (decimaler rundas av).

13Ange papperets horisontella format med siffertangenterna och tryck sedan på [bild].

Bild på användarpanelen

Ange ett horisontalt format mellan 148 mm (5,83") och 457 mm (18,0"). Du kan inte ange ett mindre format än 148 mm eller ett större än 600 mm.

Varje gång du trycker på [mm] eller [tum] växlar enheten mellan "mm" och "tum".

Om du anger en längd och ändrar mätenheten genom att trycka på [mm] eller [tum] konverteras den automatiskt (decimaler rundas av).

14Tryck på [OK].

15Tryck på [Avsluta].

16Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• Om du väljer [Auto avkänning] känner maskinen av pappersformatet automatiskt.