Programmera/Ändra specialavsändare

Detta avsnitt beskriver hur du programmerar och ändrar specialavsändare.

1Tryck på [Faxinställningar].

2Tryck på [Mott.inst.].

3Tryck på [Programmera specialavsändare].

4Kontrollera att [Programmera/Ändra] är valt.

5Välj ansändaren som ska programmeras eller ändras.

För att programmera ny användare, tryck på [*Ej programmerat].

Bild på användarpanelen

6Ange ett avsändarnamn och tryck sedan på [OK].

Ange ett mottagarnamn med Eget namn eller Eget faxnummer.

7Tryck på [Fullst. godk] eller [Delvis godk].

Bild på användarpanelen

8Välj den post som du vill programmera.

Bild på användarpanelen

Markera endast den post som du vill programmera.

För att avbryta dessa inställningar, tryck [Avbryt]. Displayen återgår till den i steg 5.

9Tryck på [OK].

En specialavsändare är programmerad.

För att programmera en annan avsändare, repetera proceduren från steg 5.

10Tryck på [Avsluta].

11Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

• För att ange Auktoriserad mottagning, se "Auktoriserad mottagning per avsändare".

• För att ange Mottagningsfil, utskriftsantal, se "Mottagningsfil, utskriftsantal per avsändare".

• För att ange Vidarekoppling, se "Vidarekoppling per avsändare".

• För att ange Skriv ut 2-sidigt, se "Skriv ut 2-sidigt per avsändare".

• För att ange minneslås, se "Minneslås per avsändare".

• För att ange papperskassett, se "Papperskassett per avsändare".