Parameterinställningar

Användarparametern ger dig möjlighet att ändra olika inställningar så att de passar dina behov. Ställ in användarparameterswitcharna för att ändra funktionsinställningen.

Switchar och bit

Varje användarparameter har en uppsättning switchar och varje switch består av åtta bit, vars värde är "0" eller "1". Biten längst till höger är bit 0 och biten längst till vänster är bit 7. Du kan justera inställningarna så att de stämmer överens med dina behov genom att ändra värdet för respektive bit mellan "0" och "1".

• Switch 02

bild

bild

bild

bild

bild

bild

bild

bild