Handbok för allmänna inställningar

Läs detta först
Ansluta maskinen

Detta avsnitt beskriver hur du ansluter maskinen till nätverket och anger nätverksinställningarna.

Systeminställningar

Detta kapitel beskriver användarverktygen i Systeminställningsmenyn. För mer information om hur du får tillgång till Systeminställningar, se "Åtkomst till Användarverktyg".

Kopiator/Dokumentserverfunktioner.

Detta avsnitt beskriver användarverktygen i menyn Kopiator/Dokumentserverinställningar. För mer information om hur du får tillgång till Kopiator/Dokumentserverinställningar, se "Åtkomst till Användarverktyg".

Faxinställningar

Detta kapitel beskriver användarverktygen i menyn Faxinställningar. För mer information om hur du får tillgång till Faxinställningar, se "Åtkomst till Användarverktyg".

Skrivarinställningar

Detta kapitel beskriver användarverktygen i Menyn för utskriftsinställningar. För mer information om hur du får tillgång till utskiftsinställningar, se "Åtkomst till Användarverktyg".

Skannerinställningar

Detta kapitel beskriver användarverktygen i Skannerinställningsmenyn. För mer information om hur du får tillgång till Skannerinställningar, se "Åtkomst till Användarverktyg".

Registrera adresser och användare för fax-/skannerfunktionen

Detta kapitel beskriver hur du registrerar mottagare och användare i adressboken. För mer information om hur du får tillgång till Systeminställningar, se "Åtkomst till Användarverktyg".

Övriga användarverktyg

Initialinställningar ger dig möjlighet att byta språk såväl som att kontrollera antalet utskrivna papper genom att visa räknaren. För mer information om hur du får tillgång till respektive inställning, se "Åtkomst till Användarverktyg".

Bilaga