Auktoriserad mottagning

Använd denna funktion för att begränsa inkommande avsändare.

Maskinen tar endast emot fax från programmerade specialavsändare och hjälper dig därför med att avvisa oönskade dokument, såsom skräppost, och sparar på så vis faxpapper.

Obs

• Utan programmering av specialavsändare fungerar inte funktionen Auktoriserad mottagning även om du väljer "På".

• Du kan ändra specialavsändare på samma sätt som du programmerar dem.