Waarschuwingsberichten (op het bedieningspaneel weergegeven)

(A) Open voorpaneel en verwijder het papier.

Open het voorpaneel en verwijder vastgelopen papier uit de papierinvoer. Raadpleeg voor meer informatie Melding papierstoring (A).

(B) Open voorpaneel en verwijder het papier.

Open het voorpaneel en verwijder vastgelopen papier uit de interne papierinvoer. Raadpleeg voor meer informatie Melding papierstoring (B).

(C) Open voorpaneel en verwijder het papier.

Open het voorpaneel en verwijder vastgelopen papier uit de papieruitvoerlade. Raadpleeg voor meer informatie Melding papierstoring (C).

(Y1) Open deel zoals getoond en verw. papier.

Open lade 2 en verwijder het vastgelopen papier. Raadpleeg voor meer informatie Melding papierstoring (Y).

(Y2) Open deel zoals getoond en verw. papier.

Open lade 3 en verwijder vastgelopen papier. Raadpleeg voor meer informatie Melding papierstoring (Y).

(Y3) Open deel zoals getoond en verw. papier.

Open lade 4 en verwijder het vastgelopen papier. Raadpleeg voor meer informatie Melding papierstoring (Y).

(Z) Open voorpaneel en verwijder het papier.

Open het voorpaneel en verwijder vastgelopen papier uit de duplexeenheid. Raadpleeg voor meer informatie Melding papierstoring (Z).

Toner is bijna op.

De tonercartridge is bijna leeg. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor een nieuwe tonercartridge.

Toner bijv.: (Kleur)

De kleurentoner is op. Vervang de tonercartridge. Raadpleeg voor meer informatie Tonercartridges vervangen.

Geen toner

De kleurentoner is op. Vervang de tonercartridge. Raadpleeg voor meer informatie Tonercartridges vervangen.

Tonerafval bijna vol

De tonerafvalfles is bijna vol. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor een nieuwe tonerafvalfles.

Tonerafvalfles vol

Plaats een nieuwe tonerafvalfles. Raadpleeg voor meer informatie Andere verbruiksartikelen vervangen.

@Remote certif bijw mislukt

Het bijwerken van het @Remote-certificaat is niet gelukt. Zet de printer uit en weer aan. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Kan niet verb.=>Comm.Serv./ Contr.proxy gebr./wachtw.

De proxy-gebruikersnaam of het wachtwoord is onjuist. Controleer de instellingen van de proxyserver en verander het wachtwoord of de gebruikersnaam als deze onjuist zijn.

Kan niet verbinden met DHCP server. (101/201)

Het apparaat kan geen IP-adres van de DHCP-server verkrijgen. Neem contact op met de netwerkbeheerder.

Kan niet verbinden met NetWare server. (107/207)

De verbinding met de NetWare-afdrukserver is niet beschikbaar.

Kan niet verbinden met/ NetWare server.(106/206)

De verbinding met de NetWare-server is niet beschikbaar. Neem contact op met de netwerkbeheerder.

Kan niet afdrukken.

Controleer of het bestand dat u wilt afdrukken ondersteund wordt. Controleer op papierstoringen en vraag uw netwerkbeheerder om hulp.

Controleer netwerk-/ instellingen.(103/203)

De instelling van het IP-adres is onjuist. Controleer het IP-adres, subnet mask en gateway-adres. Raadpleeg voor meer informatie Ethernet configureren.

Fout Classificatiecode

Er is geen classificatiecode opgegeven voor de afdruktaak. Voer een classificatiecode in via de printereigenschappen en druk het document nogmaals af.

Raadpleeg voor meer informatie Classificatiecodes registreren.

Verb. mislukt:Wireless krt Zet stroom uit, contr krt.

Controleer of er een draadloze LAN-kaart is geïnstalleerd.

Controleer of het een kaart is die wordt ondersteund. Als dit het geval is, controleer dan of hij correct geïnstalleerd is.

Installeer de kaart op de goede manier. Raadpleeg voor meer informatie De draadloze LAN-interfacekaart installeren .

Paneel open. Sluit aan-gegeven paneel.

Sluit de op het bedieningspaneel aangegeven paneel.

Duplexmodus is uit voor (naam lade)

De duplexmodus is uitgeschakeld voor de aangegeven lade. U kunt alleen enkelzijdig afdrukken. Druk op [Wijzigen] om de lade-instellingen te wijzigen en druk op [JobReset] om de taak terug te zetten of druk op [Pag.doorv.] om het afdrukken te forceren.

Ethernetkaart fout

Er is een fout op de ethernetkaart gedetecteerd. Trek de controllerkaart eruit en installeer de kaart opnieuw. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Max. afdrukform. overschreden. Druk op [Pg.drv.] of [JobReset].

Het opgegeven papierformaat overschrijdt het maximumformaat dat door deze printer wordt ondersteund. Druk op [Pag.doorv] om het afdrukken te forceren of op [JobReset] om de afdruktaak te annuleren.

Max. afdrukform. overschreden. Druk op [JobReset].

Het opgegeven papierformaat overschrijdt het maximumformaat dat door deze printer wordt ondersteund. Druk op [JobReset] om de afdruktaak te annuleren.

Verb. met server mislukt voor hulp op afstand.

De printer kan niet met Remote Communication Gate communiceren. Controleer de verbinding met de Remote Server Gate.

Onafh.tonerleverancier

De tonerinstelling is op toner van een onafhankelijke leverancier ingesteld. Gebruik de toner die voor deze printer aanbevolen wordt.

IPv6 Adres bestaat reeds Link-plaatselijk adres) (109/209)

Hetzelfde IPv6-adres bestaat al. Neem contact op met de netwerkbeheerder.

IPv6 Adres bestaat reeds Staatloos adres (109/209)

Hetzelfde IPv6-adres bestaat al. Neem contact op met de netwerkbeheerder.

IPv6 Adres bestaat reeds Handm. Config.-adres(109/209)

Hetzelfde IPv6-adres bestaat al. Neem contact op met de netwerkbeheerder.

Pap. plts in (naam lade) of [Annuleren] vr Pgdrv.

Er is geen papier aanwezig in de aangegeven lade. Plaats het opgegeven papier in de lade en druk op [JobReset] om de taak te resetten.

Optionele RAM fout

De printer kan de optionele SDRAM-module niet detecteren. Deze kan onjuist zijn geïnstalleerd.

Controleer of deze juist is geïnstalleerd.

Voor details over het installeren van de eenheid raadpleegt u Het installeren van de SDRAM-module .

Uitvoerlade is vol.

De uitvoerlades zijn vol. Verwijder het papier.

Parallele I/F fout

De zelfdiagnose van de printer is mislukt door een loopback-fout. Vervang de IEEE 1284-kaart die de fout veroorzaakte. Raadpleeg voor meer informatie De IEEE 1284-interfacekaart installeren.

Bereid vervanging voor/ Controleer vervanging printcartridge(s).

De toner is op. Bereid een nieuwe tonercartridge voor.

Printer lettertype fout.

Er zijn problemen met het lettertypebestand van de printer. Zet de printer uit en weer aan.

Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Probleem met Harde schijf Bel service.

De printer kan de harde schijf niet detecteren. Deze kan onjuist zijn geïnstalleerd.

Controleer of deze juist is geïnstalleerd. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Voor details over het installeren van de eenheid raadpleegt u De harde schijf installeren.

Probleem:Wireless kaart Bel service.

De printer kan de draadloze LAN-kaart niet detecteren. Deze kan onjuist zijn geïnstalleerd.

Controleer of deze juist is geïnstalleerd. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Voor details over het installeren van de eenheid raadpleegt u De draadloze LAN-interfacekaart installeren .

Verv. vereist:IntTransf

U moet de tussenliggende transfereenheid vervangen. Raadpleeg voor meer informatie Andere verbruiksartikelen vervangen.

Vervanging vereist:Fus.eenh

U moet de fuseereenheid vervangen. Raadpleeg voor meer informatie Andere verbruiksartikelen vervangen.

Vervang. nodig:PCU:Zwart

U moet de zwarte drumeenheid vervangen. Raadpleeg voor meer informatie Andere verbruiksartikelen vervangen.

Verv. nodig:PCU:Kleur

U moet de kleurendrumeenheid vervangen. Raadpleeg voor meer informatie Andere verbruiksartikelen vervangen.

Verv. binnenk.:IntTrans

U moet binnenkort de tussenliggende transfereenheid vervangen. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor een nieuwe eenheid.

Verv. binnenk.:Fuseereenh

U moet binnenkort de fuseereenheid vervangen. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor een nieuwe eenheid.

Verv. binnenk.:PCU:Zwart

U moet binnenkort de zwarte drumeenheid vervangen. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor een nieuwe eenheid.

Verv. binnenkort:PCU:Kleur

U moet binnenkort de kleurendrumeenheid vervangen. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor een nieuwe eenheid.

SD Card verif. is mislukt Ft ontst opn serv bel.

De verificatie van de SD-kaart is mislukt. Zet de printer uit en weer aan. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger als het probleem zich blijft voordoen.

Plaats de fuseereenheid juist.

Het kan zijn dat de fuseereenheid niet correct is geïnstalleerd. Schakel de printer uit en installeer de fuseereenheid opnieuw.

Verschijnt deze melding na herinstallatie opnieuw, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Raadpleeg voor meer informatie Andere verbruiksartikelen vervangen voor de installatie van de fuseereenheid.

Plaats de tussenliggende transfereenheid juist.

Het kan zijn dat de tussenliggende transfereenheid niet correct geïnstalleerd is. Schakel de printer uit en installeer de tussenliggende transfereenheid opnieuw.

Verschijnt deze melding na herinstallatie opnieuw, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Raadpleeg voor meer informatie Andere verbruiksartikelen vervangen voor de installatie van de tussenliggende transfereenheid.

Plaats de drumeenheid juist.

De drumeenheid is misschien niet correct geplaatst. Schakel de printer uit en installeer de drumeenheid opnieuw.

Veeg met een droge doek voorzichtig het interfacegebied van de drumeenheid schoon.

Als deze melding na herinstallatie en het schoonmaken van het interfacegebied opnieuw verschijnt, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Raadpleeg voor meer informatie Andere verbruiksartikelen vervangen voor installatie van de drumeenheid.

Stel Tonercartridge juist in.

De tonercartridge is misschien niet correct geplaatst. Schakel de printer uit en plaats de tonercartridge opnieuw.

Zie voor informatie over het installeren van de toner de instructies op de verpakking van de toner.

Verschijnt deze melding na herinstallatie nog steeds, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Plaats tonerafvalfles correct.

De tonerafvalfles is misschien niet juist geïnstalleerd. Schakel de printer uit en plaats de tonerafvalfles opnieuw.

Verschijnt deze melding na herinstallatie opnieuw, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Raadpleeg voor meer informatie Andere verbruiksartikelen vervangen.

Voorraadopdr. is mislukt.

De automatische bestellingsorder is mislukt. Het bericht geeft de voorraad aan die de printer heeft geprobeerd te bestellen.

Deze NetBIOS-naam is al in gebruik. (108/208)

De NetBIOS-naam die voor deze printer is opgegeven, wordt al gebruikt door een ander apparaat op het netwerk. Neem contact op met de netwerkbeheerder.

Hetzelfde IPv4-adres bestaat al. (102/202)

Het IPv4-adres dat voor deze printer is opgegeven, wordt al gebruikt door een ander apparaat op het netwerk. Neem contact op met de netwerkbeheerder.

De geselecteerde taak is al afgedrukt of verwijderd.

Dit bericht kan verschijnen wanneer u een taak van de Web Image Monitor afdrukt of verwijdert. Druk op Afsluiten in het meldingenscherm.

Probleem met USB. Bel de servicedienst.

De printer heeft een USB-kaartfout ontdekt. Zet de printer uit en weer aan. Blijft het probleem aanhouden, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Wrd ingest. vr IPv6/Gateway adr. zijn ongeldig. (110/210)

Het IPv6-adres of gateway-adres is ongeldig. Controleer de netwerkinstellingen.

WPA verif. niet volt. (211)

WPA-verificatie kon niet voltooid worden. Neem contact op met de netwerkbeheerder.

Opmerking

• De inhoud van fouten kan worden afgedrukt op de Configuratiepagina. Controleer de Configuratiepagina in combinatie met het foutenlogboek. Voor meer informatie over hoe u de Configuratiepagina kunt afdrukken, zie Een testafdruk maken.