Ethernet configureren

Configureer de printer voor het netwerk via het bedieningspaneel.

Voor meer informatie over de instellingen van het bedieningspaneel en de standaardinstellingen, zie Hostinterface. Na het configureren van de netwerkinstellingen kunt u de configuratiepagina afdrukken om de instellingen te controleren. Voor meer informatie over het afdrukken van de configuratiepagina, zie Een testafdruk maken.

Belangrijk

• Raadpleeg uw netwerkbeheerder voor informatie over het configureren van netwerkinstellingen.

Opmerking

• Als de printer reeds opgesteld is in een TCP/IP-compatibele omgeving, kunt u ook Web Image Monitor gebruiken om aan het IP-adres gerelateerde instellingen te configureren. Zie de helpfunctie van Web Image Monitor voor meer informatie.