Melding papierstoring (C)

De foutmelding "(C) Open voorpaneel en verwijder het papier." verschijnt als er zich een papierstoring voordoet in het interne papierinvoerpad.

Belangrijk

• De binnenkant van de printer wordt heel heet. Wacht tot de temperatuur van de panelen van de fuseer- en transfereenheden afgekoeld zijn voordat u papier rond de fuseereenheid weghaalt.

1Trek aan de hendel van de voorklep en open de voorklep voorzichtig met beide handen.

Illustratie van de printer

2Trek vastgelopen papier er voorzichtig uit.

Illustratie van de printer

3Als het papier is vastgelopen in het bovenste deel van de fuseereenheid, trek het dan naar boven.

Illustratie van de printer

4Als u het vastgelopen papier niet kunt zien, trek dan aan de tabs op de fuseereenheid om de klep te openen en controleer of het papier is vastgelopen.

Illustratie van de printer

5Als u het vastgelopen papier niet kunt zien in de uitvoerlade, houd de voorklep dan open en verwijder het papier.

Illustratie van de printer

6Sluit de voorklep voorzichtig met beide handen.

Illustratie van de printer

Opmerking

• Druk, bij het sluiten van de voorklep, de bovenzijde van de klep stevig aan. Controleer of de foutmelding is verdwenen nadat u de klep hebt gesloten.