De harde schijf installeren

1Controleer de inhoud van het pakket.

Harde-schijfstation afbeelding met referentienummers

1. Harde schijf

2. Platte kabel

3. Netsnoer

4. Schroeven (3)

5. Binnenste paneel

6. Geheugenklep

2Verwijder de geheugenklep.

Illustratie achterzijde van de printer

3Maak de schroef los met behulp van een muntstuk, schuif dan het binnenpaneel naar links om deze te verwijderen.

Illustratie achterzijde van de printer

4Installeer de harde schijf in de aangeduide stand.

Afbeelding van de harde schijf

5Sluit de platte kabel en netsnoer aan op de harde schijf.

Afbeelding van de harde schijf

6Bevestig de harde schijf op de printer met behulp van de schroeven.

Afbeelding van de harde schijf

7Sluit de platte kabel en het netsnoer aan op de printer.

Afbeelding van de harde schijf

8Steek de twee onderste uitsteeksels van het meegeleverde binnenpaneel in de inkepingen op de printer en daarna het linkse uitsteeksel.

Illustratie achterzijde van de printer

9Schuif het meegeleverde binnenpaneel naaar rechts en draai vervolgens de schroef vast.

Illustratie achterzijde van de printer

10Bevestig het geheugenpaneel geleverd bij de harde schijf.

Illustratie achterzijde van de printer

11Steek het netsnoer in het stopcontact en zet de printer aan.

12Druk de configuratiepagina af om de installatie te controleren.

Opmerking

• Bevestig dat de harde schijf correct is geïnstalleerd door de configuratiepagina af te drukken. Als deze correct is geïnstalleerd, zal "Harde schijf" verschijnen bij "Apparaatverbinding" op de configuratiepagina. Voor meer informatie over het afdrukken van de configuratiepagina, zie Een testafdruk maken.

• Als de harde schijf niet correct is geïnstalleerd, herhaal dan de procedure vanaf het begin. Als de kaart ook bij een nieuwe installatiepoging niet correct kan worden geïnstalleerd, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

• Om de geïnstalleerde harde schijf te gebruiken, configureert u de printeropties in "Accessoires" in het printerstuurprogramma. Voor informatie over het openen van "Accessoires", zie de Installatiehandleiding stuurprogramma.