Statusberichten

Certificaat bijw...

De printer is bezig met het bijwerken van het @Remote-certificaat. Zet de printer uit en weer aan.

Calibreren...

De printer is de kleuren aan het kalibreren. Wacht even.

Energiespaarstand

De printer staat in de energiespaarstand. Druk op een willekeurige toets om naar de normale modus te gaan.

Hex Dump-modus

In de Hex dump-modus ontvangt het apparaat gegevens in hexadecimale indeling. Zet het apparaat na het afdrukken uit en vervolgens weer aan.

Taak uitgesteld

Alle taken zijn onderbroken. Schakel de printer uit en weer aan om dit te herstellen.

Offline

De printer is offline en kan niet afdrukken.

Even geduld...

Het is mogelijk dat deze boodschap gedurende enkele seconden verschijnt. Het betekent dat de printer aan het initialiseren is, toner aan het bijvullen is of met onderhoudstaken bezig is. Wacht even.

Als er meer dan 500 vellen achter elkaar wordt afgedrukt, kan het afdrukken af en toe pauzeren om de hoge temperatuur in de printer te laten afkoelen. Het is raadzaam minder dan 500 vellen per keer af te drukken.

Afdrukken...

De printer is bezig met afdrukken. Wacht even.

Afdrukken uitgesteld

Het afdrukken is onderbroken. Om het afdrukken te hervatten, drukt u op de [Suspend/Resume]-knop.

Gereed

Dit is het standaardbericht. De printer is gereed voor gebruik. Er is geen actie vereist.

Taak resetten...

De printer is de afdruktaak aan het resetten. Wacht even.

Instelling wijziging...

De printer past de gewijzigde instellingen toe. Wacht even.

Wachten op afdr.geg...

De printer wacht op de volgende gegevens om af te drukken. Wacht even.