Waarschuwingsberichten (die in foutlogboeken en -rapporten worden afgedrukt)

Dit onderdeel beschrijft de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor foutmeldingen die worden afgedrukt in het foutenlogboek of in rapporten.

84: Fout

Er is geen werkruimte beschikbaar voor het verwerken van afbeeldingen. Selecteer [Prioriteit lettertype] voor [Gebr. Geheugen] in [Systeem]. Verminder het aantal bestanden dat naar de printer wordt verzonden.

85: Fout

De opgegeven grafische bibliotheek is niet beschikbaar. Controleer of de gegevens geldig zijn.

86: Fout

De parameters van de bedieningscode zijn onjuist. Controleer de afdrukinstellingen.

91: Fout

Het afdrukken is geannuleerd door de automatische opdrachtannuleringsfunctie als gevolg van een opdrachtfout. Controleer of de gegevens geldig zijn.

92: Fout

Afdrukken is geannuleerd omdat de [Job Reset]- of [Suspend/Resume]-knop is ingedrukt op het bedieningspaneel van de printer. Voer indien nodig de afdrukopdracht nogmaals uit.

Adresboek is in gebruik.

De printer is momenteel niet in staat om verificatie uit te voeren, omdat het Adresboek door een andere functie gebruikt wordt. Wacht even en probeer het dan nogmaals.

Autom. Gebr. progr. misl.

Automatische registratie van informatie voor LDAP-verificatie of Windows-verificatie is mislukt, omdat het Adresboek vol is.

Voor meer informatie over het automatisch registreren van gebruikersinformatie, raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

Kan niet afdrukken.

Het PDF document dat u probeerde af te drukken heeft geen privileges voor afdrukken.

Neem contact op met de eigenaar van het document.

Fout Classificatiecode

De classificatiecode is niet opgegeven in het printerstuurprogramma.

Voor meer informatie over het configureren van de classificatiecode, zie De classificatiecode voor een afdruktaak opgeven.

Sorteren geannuleerd.

Sorteren is geannuleerd. Zet de hoofdstroomschakelaar uit en weer aan.

Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

Sorteren: Pag. maximum

De hoeveelheid vrij geheugen is onvoldoende om te sorteren. Verminder het aantal af te drukken pagina's of installeer de optionele SDRAM.

Opdrachtfout.

Een RCPS-opdrachtfout is opgetreden. Controleer of de communicatie tussen de digitale camera en de printer op de juiste manier werkt.

Fout gecomprimeerde data

De printer heeft corrupte gecomprimeerde gegevens ontdekt.

Controleer of het programma dat u heeft gebruikt voor het comprimeren van de gegevens correct werkt.

Duplex geannuleerd

Dubbelzijdig afdrukken is geannuleerd.

Wijzig de instelling voor "Duplexlade" in [Papierinvoer] om dubbelzijdig afdrukken te activeren voor de papierlade. Voor meer informatie over de instelling "Duplexlade", zie Papierinvoer.

Er is een fout opgetreden.

Er is onder een fout opgetreden (bijv. syntaxfout, etc.). Controleer of het PDF-bestand geldig is.

Fout. Afdrukken/Geannul.

Er is een fout opgetreden tijdens het afdrukken, maar deze is overgeslagen.

Max. afdr.vol. overschreden

• Het afdrukken is geannuleerd, omdat het maximaal aantal toegestane af te drukken pagina's bereikt is. Neem contact op met de beheerder.

• Maximaal aantal toegestane te registreren gebruikerscodes is bereikt. Verwijder onnodige gebruikerscodes.

Bestandssysteemfout.

Het rechtstreeks afdrukken van PDF-documenten kon niet worden uitgevoerd, omdat het bestandssysteem niet kon worden verkregen.

Zet de hoofdstroomschakelaar uit en weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

Bestandssysteem vol.

Het PDF-document wordt niet afgedrukt, omdat de capaciteit van het bestandssysteem ontoereikend is.

Verwijder alle onnodige bestanden van de harde schijf of verminder de grootte van de bestanden die naar de printer worden verzonden.

Gebr. functie geweig.

De afdruktaak is geannuleerd om een van de volgende redenen:

• De gebruiker heeft geen bevoegdheid om af te drukken.

• Er zijn geen bevoegdheden om af te drukken toegekend aan de ingevoerde gebruikersnaam of gebruikerscode, of

• Er is een foutief wachtwoord opgegeven voor de gebruikersnaam.

Voer de gebruikersnaam of gebruikerscode met afdrukbevoegdheden in, of voer het juiste wachtwoord voor de gebruikersnaam in.

HDD is vol.

De harde schijf is volgeraakt tijdens het afdrukken van een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdrukbestand. Verwijder onnodige bestanden die op de printer zijn opgeslagen. Verminder de gegevensgrootte van de Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk.

Als u afdrukt met het PostScript 3-printerstuurprogramma, dan is de capaciteit van de harde schijf voor lettertypen en formulieren overschreden. Verwijder onnodige formulieren en lettertypen van de printer.

HDD niet geïnst.

De printer heeft een opgeslagen afdruktaak ontvangen, maar er is geen harde schijf geïnstalleerd. Installeer een harde schijf.

I/O bufferoverloop.

Er heeft een invoerbufferoverloop plaatsgevonden.

• Selecteer [Prioriteit lettertype] voor [Gebr. Geheugen] in [Systeem].

• Stel in [I/O-buffer] onder het menu [Host interface] de maximale bufferomvang op een grotere waarde in.

• Verminder het aantal bestanden dat naar de printer wordt verzonden.

Onvoldoende geheugen.

Er is een geheugentoewijzingsfout opgetreden.

• PCL 5 / PostScript 3

Selecteer een lagere resolutie in het printerstuurprogramma. Raadpleeg de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het wijzigen van de resolutie.

• PCL 6

Selecteer een lagere resolutie in het printerstuurprogramma. Raadpleeg de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het wijzigen van de resolutie. Op het tabblad [Uitgebreide Instelling] van het printerstuurprogramma, klikt u op [Afdrukkwaliteit] in "Menu:" en selecteert u vervolgens [Raster] uit de lijst "Vector/Raster:". In sommige gevallen zal het lang duren voordat de afdruktaak voltooid is.

Geheugen herstelfout.

Er is een geheugentoewijzingsfout opgetreden.

Zet de hoofdstroomschakelaar uit en weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, vervang dan het SDRAM-geheugen. Voor informatie over het vervangen van de SDRAM, Het installeren van de SDRAM-module .

Geen reactie van server.

Er is een time-out opgetreden bij het totstandbrengen van de verbinding voor LDAP verificatie of Windows verificatie. Controleer de status van de server.

Fout papierformaat

Het afdrukken is geannuleerd, omdat het opgegeven papierformaat niet uit de lade gehaald kan worden. Controleer het beschikbare papierformaat.

Papiertype fout

De printer herkent het papiertype dat in het printerstuurprogramma is opgegeven niet.

Controleer of de printer op de juiste manier op het netwerk is aangesloten en controleer of bidirectionele communicatie geactiveerd is. Als het probleem zich blijft voordoen, bevestig dan de instellingen van het papiertype van de gebruiker in de printer. Raadpleeg voor meer informatie Unieke namen aan papiersoorten toekennen.

Wachtw komt niet overeen.

Er is een foutief wachtwoord ingevoerd tijdens het afdrukken van een gecodeerd PDF-bestand. Controleer het wachtwoord.

Print overrun.

De afbeeldingen zijn niet afgedrukt.

Selecteer een lagere resolutie in het printerstuurprogramma. Raadpleeg de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het wijzigen van de resolutie.

Ontvangen gegevens mislukt.

Gegevensontvangst is gestopt. Verstuur de gegevens nogmaals.

Verzenden gegevens mislukt.

De printer heeft van het printerstuurprogramma de opdracht gekregen om de verzending de stoppen.

Controleer of de computer goed werkt.

Gebr.verif. bestaat reeds.

Dezelfde accountnaam bestaat al in het nieuw geselecteerde domein of server via LDAP-verficatie of Integratieserver-verificatie. Neem contact op met de beheerder.